Roonagh
Resa direkt till Clare Island med färja
Clare Island
Se priser

Hur tar man sig från Roonagh till Clare Island med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Roonagh till Clare Island? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Roonagh till Clare Island är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Roonagh till Clare Island, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Roonagh till Clare Island så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som The Clare Island Ferry Company. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Roonagh Clare Island som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta The Clare Island Ferry Company-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Roonagh till Clare Island behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Roonagh till Clare Island

Avgångshamn
Roonagh
Irland
Ankomsthamn
Clare Island
Irland
Avstånd
5 km
Färjerederier
The Clare Island Ferry Company
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Roonagh och Clare Island?

Om du vill resa mellan Roonagh och Clare Island med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat The Clare Island Ferry Company som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

The Clare Island Ferry Company Roonagh Clare Island
The Clare Island Ferry Company
The Clare Island Ferry Company bedriver färjetrafik till Irland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Roonagh och Clare Island. På Vivanoda kan du jämföra priser för Roonagh-Clare Island och boka en biljett från The Clare Island Ferry Company mellan Roonagh och Clare Island. Mer information om The Clare Island Ferry Company

Var avgår färjorna från i Roonagh? Var anländer båtarna i Clare Island?

Avgångshamn i Roonagh

The Clare Island Ferry Companys färjor till Clare Island avgår från följande hamnar i Roonagh:

Roonagh
Karta

Ankomsthamn i Clare Island

The Clare Island Ferry Company fartyg anländer till Clare Island från följande hamnar:

Clare Island
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Roonagh Clare Island - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Roonagh till Clare Island

Vad kan man besöka och göra i Clare Island?

En av Clare Islands huvudattraktioner är det majestätiska slottet som tillhör Grace O'Malley, en tidigare piratdrottning på Irland. Detta medeltida slott är ett måste för alla historieintresserade och erbjuder en hisnande utsikt över ön och Atlanten. Besökare kan också utforska ruinerna av ett franciskanerkloster från 1200-talet, ett bevis på öns rika religiösa arv.

För naturälskare är Clare Island full av hisnande landskap. Du kan vandra längs de branta klipporna och njuta av panoramautsikten över havet, eller ge dig ut på de gröna kullarna med sina får. Ön är också hem för en mängd olika sjöfåglar, vilket gör den till ett paradis för fågelskådare.

Clare Island är lätt att nå med färja från staden Roonagh, ca 25 minuters bilresa från Westport. Färjor går regelbundet mellan ön och fastlandet, vilket gör det bekvämt och lättillgängligt att utforska Clare Island.

Väl på ön är cykeluthyrning ett populärt alternativ för att ta sig runt. Clare Island har ett antal välmarkerade cykelvägar som gör det enkelt att besöka de olika attraktionerna. Alternativt kan man välja att ta sig runt till fots och njuta av lugnet och stillheten på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid