Rio Marina
Resa direkt till Piombino med färja
Piombino
Se priser

Hur tar man sig från Rio Marina till Piombino med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rio Marina till Piombino? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rio Marina till Piombino är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rio Marina till Piombino, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rio Marina till Piombino så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rio Marina Piombino som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rio Marina till Piombino behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rio Marina till Piombino

Avgångshamn
Rio Marina
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Piombino
Italien
Toscana
Avstånd
15 km
Färjerederier
Toremar
Frekvens av överfarter
8 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Rio Marina Piombino: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Rio Marina till Piombino kan du hitta biljetter från 139 kr för en person om du reser utan bil till 1075 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Rio Marina till Piombino är 463 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Rio Marina till Piombino är 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 45 minuter att nå Piombino, medan de snabbaste båtarna anländer till Piombino på 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Rio Marina kl 06:55. Den sista båten till Piombino avgår från hamnen i Rio Marina kl 11:30.

Genomsnittspris för en Rio Marina till Piombino färjeöverfart
463 kr
Prisintervall för färjor Rio Marina Piombino (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
139 kr - 1075 kr
Genomsnittlig överfartstid Rio Marina Piombino
45 minuter
Avgångstid för första färjan till Piombino
06:55
Tid då sista färjan avgår till Piombino
11:30
Ankomsttid för första färjan till Piombino
07:40
Ankomsttid för sista färjan till Piombino
12:15

Vilka bolag trafikerar mellan Rio Marina och Piombino?

Om du vill resa mellan Rio Marina och Piombino med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Toremar Rio Marina Piombino
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rio Marina-Piombino och boka en biljett från Toremar mellan Rio Marina och Piombino. Toremar kör 8 överfarter per dag till Piombino från Rio Marina och restiden är 50 minuter. Mer information om Toremar
50 minuter
8 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Rio Marina? Var anländer båtarna i Piombino?

Avgångshamn i Rio Marina

Toremars färjor till Piombino avgår från följande hamnar i Rio Marina:

Rio Marina
Karta

Ankomsthamn i Piombino

Toremar fartyg anländer till Piombino från följande hamnar:

Piombino
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Rio Marina Piombino - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rio Marina till Piombino

Vad kan man besöka och göra i Piombino?

En av Piombinos huvudattraktioner är dess medeltida historiska centrum. Strosa genom kullerstensgatorna och beundra de magnifika gamla byggnaderna, till exempel Piombino-slottet. Detta 1500-talsslott har en fantastisk utsikt över havet och inrymmer nu ett fascinerande museum som berättar om områdets historia.

Missa inte heller Piazza Bovio, stadens stora torg, där du kan koppla av på en kaféterrass och titta på lokalbefolkningens dagliga liv. Strax utanför torget ligger Piombinos katedral, som också är värd ett besök för sin gotiska arkitektur och utsmyckade interiör.

Området runt Piombino erbjuder också mycket att utforska. Bara några kilometer från staden ligger naturparken Val di Cornia, där du kan fördjupa dig i den toskanska naturen och njuta av vandringar, cykelturer och utomhuspicknickar.

Om du älskar havet ligger öarna i den toskanska skärgården inom bekvämt räckhåll från Piombino. Ta en färja till ön Elba, ett populärt resmål som är känt för sina gyllene sandstränder och kristallklara vatten. Du kan också utforska den charmiga byn Porto Azzurro, med sin pittoreska hamn och livliga gränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid