Rinella
Resa direkt till Filicudi med färja
Filicudi
Se priser

Hur tar man sig från Rinella till Filicudi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rinella till Filicudi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rinella till Filicudi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rinella till Filicudi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rinella till Filicudi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rinella Filicudi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rinella till Filicudi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rinella till Filicudi

Avgångshamn
Rinella
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Filicudi
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
22 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Rinella Filicudi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Rinella till Filicudi kan du hitta biljetter från 116 kr för en person om du reser utan bil till 914 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Rinella till Filicudi är 382 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Rinella till Filicudi är 41 minuter. De långsammaste färjorna tar 55 minuter att nå Filicudi, medan de snabbaste båtarna anländer till Filicudi på 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Rinella kl 08:35. Den sista båten till Filicudi avgår från hamnen i Rinella kl 15:25.

Genomsnittspris för en Rinella till Filicudi färjeöverfart
382 kr
Prisintervall för färjor Rinella Filicudi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
116 kr - 914 kr
Genomsnittlig överfartstid Rinella Filicudi
41 minuter
Avgångstid för första färjan till Filicudi
08:35
Tid då sista färjan avgår till Filicudi
15:25
Ankomsttid för första färjan till Filicudi
09:00
Ankomsttid för sista färjan till Filicudi
15:50

Varför ta en färja från Rinella till Filicudi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Rinella till Filicudi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Filicudi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Rinella till Filicudi är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Rinella-Filicudi kan du gå ut på Liberty Lines eller Siremar-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Filicudi full av energi.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Filicudi eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Rinella-Filicudi ombord på Liberty Lines eller Siremar-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. En helt annan upplevelse än att flyga!
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Rinella till Filicudi, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Liberty Lines eller Siremar-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.

Vilka bolag trafikerar mellan Rinella och Filicudi?

Om du vill resa mellan Rinella och Filicudi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Rinella Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rinella-Filicudi och boka en biljett från Liberty Lines mellan Rinella och Filicudi. Liberty Lines kör 3 överfarter per dag till Filicudi från Rinella och restiden är 30 minuter. Mer information om Liberty Lines
30 minuter
3 överfarter per dag
Siremar Rinella Filicudi
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rinella-Filicudi och boka en biljett från Siremar mellan Rinella och Filicudi. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Rinella? Var anländer båtarna i Filicudi?

Avgångshamn i Rinella

Liberty Lines eller Siremars färjor till Filicudi avgår från följande hamnar i Rinella:

Rinella
Karta

Ankomsthamn i Filicudi

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Filicudi från följande hamnar:

Filicudi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Rinella till Filicudi tar det minst 30 minuter att täcka de 22 km mellan Rinella och Filicudi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Rinella och Filicudi på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Rinella och Filicudi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rinella och Filicudi: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Rinella och Filicudi reser du 22 km.

För att åka med båt från Rinella till Filicudi kan du hitta priser från 116 kr för det lägsta, till 914 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 382 kr.

Den första färjan avgår från Rinella kl 08:35 till Filicudi.

Den sista färjan till Filicudi avgår vanligtvis från Rinella kl 15:25.

Färja Rinella Filicudi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rinella till Filicudi

Vad kan man besöka och göra i Filicudi?

En av Filicudis mest anmärkningsvärda sevärdheter är Grotta del Bue Marino, en imponerande havsgrotta som fått sitt namn efter de många munksälar som en gång levde i området. Grottan erbjuder en unik dykupplevelse med sitt klara vatten och spektakulära klippformationer.

Ett annat måste är byn Pecorini a Mare. Denna pittoreska fiskeby är känd för sina färgglada hus och sin autentiska atmosfär. Du kan vandra genom de smala gatorna, koppla av på stenstränderna och prova färska skaldjursrätter på någon av de lokala restaurangerna.

För att utforska Filicudis omgivningar kan du hyra en båt och njuta av öns vackra natur från havet. Du kan segla längs kusten, upptäcka avskilda vikar och njuta av solen och havsbrisen.

Om du föredrar att stanna på land kan du också utnyttja de vandringsleder som går kors och tvärs över ön. En av de mest populära lederna är den som leder till toppen av Monte Fossa delle Felci, Filicudis högsta punkt. Denna vandring erbjuder en spektakulär panoramautsikt över ön och dess omgivningar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid