Rhodos
Resa direkt till Tilos med färja
Tilos
Se priser

Hur tar man sig från Rhodos till Tilos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rhodos till Tilos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rhodos till Tilos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rhodos till Tilos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rhodos till Tilos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rhodos Tilos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rhodos till Tilos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rhodos till Tilos

Avgångshamn
Rhodos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Tilos
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
76 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Rhodos Tilos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Rhodos till Tilos kan du hitta biljetter från 173 kr för en person om du reser utan bil till 1677 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Rhodos till Tilos är 740 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Rhodos till Tilos är 2 timmar 18 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 35 minuter att nå Tilos, medan de snabbaste båtarna anländer till Tilos på 1 timmar 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Rhodos kl 00:20. Den sista båten till Tilos avgår från hamnen i Rhodos kl 17:05.

Genomsnittspris för en Rhodos till Tilos färjeöverfart
740 kr
Prisintervall för färjor Rhodos Tilos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
173 kr - 1677 kr
Genomsnittlig överfartstid Rhodos Tilos
2 timmar 18 minuter
Avgångstid för första färjan till Tilos
00:20
Tid då sista färjan avgår till Tilos
17:05
Ankomsttid för första färjan till Tilos
03:55
Ankomsttid för sista färjan till Tilos
19:45

Varför ta en färja från Rhodos till Tilos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Rhodos till Tilos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Tilos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Rhodos till Tilos är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Som en allmän regel är en resa från Rhodos till Tilos mycket snabbare med flyg. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Rhodos-Tilos på Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
För en omtänksam personal
Varje minut av överfarten Rhodos-Tilos, från ombordstigning i hamnen i Rhodos till avstigning i Tilos, står kvalificerad och leende personal från Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Rhodos-Tilos i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Tilos.

Vilka bolag trafikerar mellan Rhodos och Tilos?

Om du vill resa mellan Rhodos och Tilos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Rhodos Tilos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Rhodos-Tilos och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Tilos och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Rhodos och Tilos. Blue Star Ferries kör 2 överfarter i veckan till Tilos från Rhodos och restiden är 2 timmar 10 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
2 timmar 10 minuter
2 överfarter i veckan
Dodekanisos Seaways Rhodos Tilos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Tilos och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Rhodos och Tilos. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Tilos från Rhodos och restiden är 2 timmar. Mer information om Dodekanisos Seaways
2 timmar
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Rhodos? Var anländer båtarna i Tilos?

Avgångshamn i Rhodos

Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seawayss färjor till Tilos avgår från följande hamnar i Rhodos:

Rhodes
Karta

Ankomsthamn i Tilos

Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Tilos från följande hamnar:

Tilos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Rhodos till Tilos tar det minst 2 timmar att täcka de 76 km mellan Rhodos och Tilos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Rhodos och Tilos på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och Dodekanisos Seaways). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Rhodos och Tilos.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rhodos och Tilos: Blue Star Ferries och Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Under din överfart mellan Rhodos och Tilos reser du 76 km.

För att åka med båt från Rhodos till Tilos kan du hitta priser från 173 kr för det lägsta, till 1677 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 740 kr.

Den första färjan avgår från Rhodos kl 00:20 till Tilos.

Den sista färjan till Tilos avgår vanligtvis från Rhodos kl 17:05.

Färja Rhodos Tilos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rhodos till Tilos

Vad kan man besöka och göra i Tilos?

Den största attraktionen på Tilos är utan tvekan dess exceptionella landskap. Ön är täckt av frodiga gröna kullar, bördiga dalar och avskilda stränder, vilket ger en slående kontrast till det azurblå havet som omger den. För vandringsentusiaster är Tilos ett paradis med många markerade leder att utforska, inklusive Tilos naturreservat. I reservatet finns en mängd olika sällsynta flyttfåglar och vilda djur som vildgetter och ödlor.

När det gäller sevärdheter får du inte missa byn Megalo Chorio. Denna charmiga traditionella by ligger på en kulle och har en fantastisk utsikt över ön. Strosa genom de smala gatorna, upptäck stenhusen och besök den bysantinska kyrkan Archangel Michael från 1500-talet.

För den som vill koppla av på stranden finns det flera alternativ på Tilos. Livadia Beach är den mest kända med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Här finns också tavernor och kaféer där man kan njuta av en uppfriskande drink. Eristos strand är en annan vacker strand, lugnare och mindre välbesökt.

När det gäller lokaltrafiken har Tilos ett litet bussnät som går runt ön och förbinder de viktigaste byarna. Men för att utforska ön på djupet och nå de mest avlägsna områdena är det lämpligt att hyra en skoter eller bil. Cyklister kommer också att hitta bra cykelvägar runt ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid