Rhodos
Resa direkt till Marmaris med färja
Marmaris
Se priser

Hur tar man sig från Rhodos till Marmaris med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rhodos till Marmaris? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rhodos till Marmaris är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rhodos till Marmaris, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rhodos till Marmaris så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Sea Service eller Yesil Marmaris Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rhodos Marmaris som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Service eller Yesil Marmaris Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rhodos till Marmaris behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rhodos till Marmaris

Avgångshamn
Rhodos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Marmaris
Turkiet
Avstånd
46 km
Färjerederier
Sea Service, Yesil Marmaris Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Rhodos till Marmaris?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Rhodos till Marmaris vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Marmaris. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Rhodos till Marmaris är ett idealiskt sätt att resa.

För en omtänksam personal
Varje minut av överfarten Rhodos-Marmaris, från ombordstigning i hamnen i Rhodos till avstigning i Marmaris, står kvalificerad och leende personal från Sea Service eller Yesil Marmaris Lines till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Rhodos-Marmaris kan du gå ut på Sea Service eller Yesil Marmaris Lines-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Marmaris full av energi.
Du får mycket mer vila än i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Färjeresan Rhodos Marmaris är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från Sea Service eller Yesil Marmaris Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Marmaris utan stress och helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Rhodos och Marmaris?

Om du vill resa mellan Rhodos och Marmaris med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Service eller Yesil Marmaris Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Service Rhodos Marmaris
Sea Service
Sea Service bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rhodos och Marmaris. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Marmaris och boka en biljett från Sea Service mellan Rhodos och Marmaris. Mer information om Sea Service
Yesil Marmaris Lines Rhodos Marmaris
Yesil Marmaris Lines
Yesil Marmaris Lines bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rhodos och Marmaris. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Marmaris och boka en biljett från Yesil Marmaris Lines mellan Rhodos och Marmaris. Mer information om Yesil Marmaris Lines

Var avgår färjorna från i Rhodos? Var anländer båtarna i Marmaris?

Avgångshamn i Rhodos

Sea Service eller Yesil Marmaris Liness färjor till Marmaris avgår från följande hamnar i Rhodos:

Rhodes
Karta

Ankomsthamn i Marmaris

Yesil Marmaris Lines eller Sea Service fartyg anländer till Marmaris från följande hamnar:

Marmaris
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rhodos och Marmaris: Sea Service och Yesil Marmaris Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Sea Service, Yesil Marmaris Lines.

Under din överfart mellan Rhodos och Marmaris reser du 46 km.

Färja Rhodos Marmaris - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rhodos till Marmaris

Vad kan man besöka och göra i Marmaris?

Det första man ser i Marmaris är dess medeltida slott. Slottet byggdes på 1500-talet av Rhodos riddare och erbjuder en fantastisk utsikt över marinan och bukten. Inuti kan besökarna upptäcka ett arkeologiskt museum med föremål från romartiden. En promenad runt slottets befästningar är också ett måste.

Den gamla hamnen i Marmaris är en annan plats som man inte får missa. Det är en livlig plats full av restauranger, kaféer och butiker. En promenad längs den livliga strandpromenaden som löper längs hamnen är ett utmärkt sätt att upptäcka det lokala livet och prova turkiska specialiteter som kebab eller baklava.

För dem som föredrar utomhusaktiviteter är en båttur ett utmärkt sätt att upptäcka skönheten i det omgivande området. Det finns utflykter för att utforska regionens berömda öar, till exempel ön Sedir med sin fina sandstrand känd som "Cleopatras strand".

När det gäller lokaltrafiken har Marmaris ett välorganiserat bussnät som trafikerar staden och det omgivande området. Det är också möjligt att hyra bil eller skoter för att utforska området på egen hand. Det finns också taxibilar, men det är bäst att förhandla om priset innan man åker.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid