Rhodos
Resa direkt till Fethiye med färja
Fethiye
Se priser

Hur tar man sig från Rhodos till Fethiye med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rhodos till Fethiye? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rhodos till Fethiye är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rhodos till Fethiye, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rhodos till Fethiye så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rhodos Fethiye som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rhodos till Fethiye behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rhodos till Fethiye

Avgångshamn
Rhodos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Fethiye
Turkiet
Avstånd
82 km
Färjerederier
Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Rhodos Fethiye: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Rhodos till Fethiye kan du hitta biljetter från 463 kr för en person om du reser utan bil till 463 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Rhodos till Fethiye är 463 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Rhodos till Fethiye är 1 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 45 minuter att nå Fethiye, medan de snabbaste båtarna anländer till Fethiye på 1 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Rhodos kl 16:30.

Genomsnittspris för en Rhodos till Fethiye färjeöverfart
463 kr
Prisintervall för färjor Rhodos Fethiye (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
463 kr - 463 kr
Genomsnittlig överfartstid Rhodos Fethiye
1 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Fethiye
16:30
Ankomsttid för första färjan till Fethiye
18:15

Varför ta en färja från Rhodos till Fethiye?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Rhodos till Fethiye vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Fethiye. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Rhodos till Fethiye är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ändå kommer du att njuta av att sätta segel från Rhodos på en Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins-färja som färdas de 82 km till Fethiye i mindre än 40 km/h. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Rhodos-Fethiye är lite för kort!
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Fethiye eller någon annanstans. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under överfarten Rhodos-Fethiye på Dodecanese Flying Dolphins eller Sea Service-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Rhodos-Fethiye i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Fethiye för att gå av båten.

Vilka bolag trafikerar mellan Rhodos och Fethiye?

Om du vill resa mellan Rhodos och Fethiye med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Service Rhodos Fethiye
Sea Service
Sea Service bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rhodos och Fethiye. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Fethiye och boka en biljett från Sea Service mellan Rhodos och Fethiye. Mer information om Sea Service
Dodecanese Flying Dolphins Rhodos Fethiye
Dodecanese Flying Dolphins
Dodecanese Flying Dolphins bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rhodos och Fethiye. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Fethiye och boka en biljett från Dodecanese Flying Dolphins mellan Rhodos och Fethiye. Dodecanese Flying Dolphins kör 7 överfarter i veckan till Fethiye från Rhodos och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Dodecanese Flying Dolphins
1 timmar 30 minuter
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Rhodos? Var anländer båtarna i Fethiye?

Avgångshamn i Rhodos

Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphinss färjor till Fethiye avgår från följande hamnar i Rhodos:

Rhodes
Karta

Ankomsthamn i Fethiye

Dodecanese Flying Dolphins eller Sea Service fartyg anländer till Fethiye från följande hamnar:

Fethiye
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Rhodos till Fethiye tar det minst 1 timmar 30 minuter att täcka de 82 km mellan Rhodos och Fethiye.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Rhodos och Fethiye på vintern) och färjerederiet (Sea Service och Dodecanese Flying Dolphins). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Rhodos och Fethiye.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rhodos och Fethiye: Sea Service och Dodecanese Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins.

Under din överfart mellan Rhodos och Fethiye reser du 82 km.

För att åka med båt från Rhodos till Fethiye kan du hitta priser från 463 kr för det lägsta, till 463 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 463 kr.

Den första färjan avgår från Rhodos kl 16:30 till Fethiye.

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid