Rhodos
Resa direkt till Datca med färja
Datca
Se priser

Hur tar man sig från Rhodos till Datca med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rhodos till Datca? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rhodos till Datca är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rhodos till Datca, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rhodos till Datca så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodecanese Flying Dolphins. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rhodos Datca som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodecanese Flying Dolphins-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rhodos till Datca behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rhodos till Datca

Avgångshamn
Rhodos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Datca
Turkiet
Avstånd
58 km
Färjerederier
Dodecanese Flying Dolphins
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Rhodos och Datca?

Om du vill resa mellan Rhodos och Datca med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodecanese Flying Dolphins som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodecanese Flying Dolphins Rhodos Datca
Dodecanese Flying Dolphins
Dodecanese Flying Dolphins bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rhodos och Datca. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Datca och boka en biljett från Dodecanese Flying Dolphins mellan Rhodos och Datca. Mer information om Dodecanese Flying Dolphins

Var avgår färjorna från i Rhodos? Var anländer båtarna i Datca?

Avgångshamn i Rhodos

Dodecanese Flying Dolphinss färjor till Datca avgår från följande hamnar i Rhodos:

Rhodes
Karta

Ankomsthamn i Datca

Dodecanese Flying Dolphins fartyg anländer till Datca från följande hamnar:

Datca
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Rhodos Datca - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rhodos till Datca

Vad kan man besöka och göra i Datca?

Datças främsta attraktion är utan tvekan halvön, som sträcker sig 70 kilometer. Datçahalvön är känd för sina pittoreska vikar, vita sandstränder och kristallklara turkosa vatten. Resenärer kan tillbringa dagar med att njuta av solen, simma och ägna sig åt vattensporter som dykning och vindsurfing.

Förutom sina otroliga stränder är Datça också hem för många intressanta historiska platser. Ruinerna av den antika staden Knidos är ett absolut måste. Denna antika stad ligger vid den västra änden av halvön och erbjuder hisnande vyer över Egeiska havet. Resenärer kan vandra bland ruinerna av kolonner, teatrar och tempel och insupa den fascinerande historien om denna antika plats.

För att utforska Datça och det omgivande området rekommenderar vi att man hyr en bil. Då kan du enkelt ta dig från en plats till en annan, besöka sevärdheterna och upptäcka regionens magnifika naturlandskap. Dessutom är kollektivtrafiken i Datça begränsad, så att ha en egen bil är ett praktiskt sätt att ta sig runt.

Datça är också välförsett med bussar, som förbinder staden med andra populära destinationer i regionen. Du kan besöka närliggande städer som Marmaris och Bodrum, som också erbjuder fantastiska stränder och ett livligt nattliv.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid