Rhodos
Resa direkt till Bodrum med färja
Bodrum
Se priser

Hur tar man sig från Rhodos till Bodrum med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rhodos till Bodrum? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rhodos till Bodrum är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rhodos till Bodrum, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rhodos till Bodrum så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rhodos Bodrum som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rhodos till Bodrum behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rhodos till Bodrum

Avgångshamn
Rhodos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Bodrum
Turkiet
Avstånd
97 km
Färjerederier
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Rhodos till Bodrum?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Rhodos till Bodrum vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Bodrum. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Rhodos till Bodrum är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Rhodos till Bodrum, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Bodrum eller någon annanstans. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Rhodos-Bodrum på Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Rhodos och Bodrum när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Rhodos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Bodrum flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Rhodos och Bodrum kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Rhodos och Bodrum?

Om du vill resa mellan Rhodos och Bodrum med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Bodrum Express Lines Rhodos Bodrum
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines är ett färjerederi med säte i Turkiet som trafikerar olika destinationer i Turkiet och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Bodrum och boka en biljett från Bodrum Express Lines mellan Rhodos och Bodrum. Mer information om Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Rhodos Bodrum
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rhodos och Bodrum. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Bodrum och boka en biljett från Turkish Sea Lines mellan Rhodos och Bodrum. Mer information om Turkish Sea Lines
Sea Dreams Rhodos Bodrum
Sea Dreams
Sea Dreams bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rhodos och Bodrum. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Bodrum och boka en biljett från Sea Dreams mellan Rhodos och Bodrum. Mer information om Sea Dreams

Var avgår färjorna från i Rhodos? Var anländer båtarna i Bodrum?

Avgångshamn i Rhodos

Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreamss färjor till Bodrum avgår från följande hamnar i Rhodos:

Rhodes
Karta

Ankomsthamn i Bodrum

Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines fartyg anländer till Bodrum från följande hamnar:

Bodrum
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rhodos och Bodrum: Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines och Sea Dreams.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams.

Innan du bokar, jämför priserna på Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Rhodos Bodrum kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Rhodos och Bodrum reser du 97 km.

Din erfarenhet av färjeöverfart från Rhodos till Bodrum

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Rhodos till Bodrum ser ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Rhodos till avstigning i Bodrum, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines och Sea Dreams sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Rhodos och Bodrum.

Ombordstigning i Rhodos

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Rhodos Bodrum med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Rhodos / Du bör anlända till hamnen i Rhodos i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Rhodos - Bodrum / I Rhodos visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-bokföringen vid Rhodos färjeterminal. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Bodrum / Informationsmeddelanden sänds i Rhodos färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreamss personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Rhodos till Bodrum

På Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-fartygen finns det något för alla. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Bodrum är i sikte, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Bodrum:

  • Färjan går in i Bodrum Harbour / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Bodrums hamn.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Rhodos till Bodrum i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Bodrum.
  • Lämna fartyget och Bodrum är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Bodrum. Äntligen lämnar du hamnen och Bodrum väntar på dig!
Färja Rhodos Bodrum - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rhodos till Bodrum

Vad kan man besöka och göra i Bodrum?

En av Bodrums mest kända sevärdheter är St Peter's Castle, en medeltida fästning som byggdes av riddarna av St John-orden. Detta imponerande och majestätiska slott är ett arkitektoniskt underverk som också erbjuder en hisnande utsikt över staden och hamnen. På insidan kan besökare utforska Bodrums arkeologiska undervattensmuseum, som rymmer artefakter från antiken.

Om man lämnar slottet är en promenad längs Bodrums hamn ett måste. Hamnen kantas av livliga restauranger, kaféer och butiker, vilket ger en livlig atmosfär där besökarna kan koppla av och njuta av utsikten över yachterna och fiskebåtarna. Härifrån kan man också ta en båttur för att upptäcka regionens vackra stränder och det turkosa vattnet i Egeiska havet.

Besökare har flera alternativ för att ta sig runt i Bodrum. Stadskärnan är relativt kompakt och kan utforskas till fots. De pittoreska, smala gatorna i gamla stan inbjuder till att strosa runt och upptäcka de lokala butikerna, marknaderna och traditionella restaurangerna. På mer avlägsna platser finns det taxibilar som kan vara ett bekvämt sätt att ta sig runt. Dessutom finns det ett nätverk av minibussar (eller dolmuş) som erbjuder regelbundna rutter till olika delar av staden och omgivande turistattraktioner.

Bodrum är ett måste för alla som älskar historia, kultur och vackra stränder. Den unika blandningen av historiska underverk, pittoreska landskap och livlig atmosfär gör det till ett perfekt resmål.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid