Rekommenderad rutt
Rhodos
Resa direkt till Anafi med färja
Anafi
Se priser
Alternativa rutter
Rhodos
Resa med flyg, färja till Santorini
Santorini
Resa med färja till Anafi
Anafi
Se priser
Rhodos
Resa med färja till Chalki
Chalki
Resa med färja till Anafi
Anafi
Se priser

Hur tar man sig från Rhodos till Anafi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rhodos till Anafi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rhodos till Anafi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rhodos till Anafi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rhodos till Anafi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rhodos Anafi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller ANEK Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rhodos till Anafi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rhodos till Anafi

Avgångshamn
Rhodos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Anafi
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
219 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways, Sea Jets
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
13 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Rhodos Anafi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Rhodos till Anafi kan du hitta biljetter från 301 kr för en person om du reser utan bil till 1954 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Rhodos till Anafi är 1133 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Rhodos till Anafi är 11 timmar 32 minuter. De långsammaste färjorna tar 12 timmar 34 minuter att nå Anafi, medan de snabbaste båtarna anländer till Anafi på 10 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Rhodos kl 15:00. Den sista båten till Anafi avgår från hamnen i Rhodos kl 17:01.

Genomsnittspris för en Rhodos till Anafi färjeöverfart
1133 kr
Prisintervall för färjor Rhodos Anafi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
301 kr - 1954 kr
Genomsnittlig överfartstid Rhodos Anafi
11 timmar 32 minuter
Avgångstid för första färjan till Anafi
15:00
Tid då sista färjan avgår till Anafi
17:01
Ankomsttid för första färjan till Anafi
01:30
Ankomsttid för sista färjan till Anafi
05:35

Varför ta en färja från Rhodos till Anafi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Rhodos till Anafi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Anafi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Rhodos till Anafi är ett idealiskt sätt att resa.

För bekvämligheten i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Rhodos till Anafi är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Du får mycket mer vila än i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Omvänt är en Rhodos Anafi-båtresa extremt avkopplande. Ombord, beroende på vilket fartyg från Blue Star Ferries eller ANEK Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Anafi utan stress och helt avslappnad.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. I Rhodos kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Blue Star Ferries eller ANEK Lines-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Anafi full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Rhodos och Anafi?

Om du vill resa mellan Rhodos och Anafi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller ANEK Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Rhodos Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Rhodos-Anafi och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Anafi och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Rhodos och Anafi. Mer information om Blue Star Ferries
ANEK Lines Rhodos Anafi
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Rhodos-Anafi och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rhodos-Anafi och boka en biljett från ANEK Lines mellan Rhodos och Anafi. ANEK Lines kör 2 överfarter i veckan till Anafi från Rhodos och restiden är 13 timmar 30 minuter. Mer information om ANEK Lines
13 timmar 30 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Rhodos? Var anländer båtarna i Anafi?

Avgångshamn i Rhodos

Blue Star Ferries eller ANEK Liness färjor till Anafi avgår från följande hamnar i Rhodos:

Rhodes
Karta

Ankomsthamn i Anafi

ANEK Lines eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Anafi från följande hamnar:

Anafi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Rhodos till Anafi tar det minst 13 timmar 30 minuter att täcka de 219 km mellan Rhodos och Anafi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Rhodos och Anafi på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och ANEK Lines). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Rhodos och Anafi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rhodos och Anafi: Blue Star Ferries och ANEK Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways, Sea Jets.

Under din överfart mellan Rhodos och Anafi reser du 219 km.

För att åka med båt från Rhodos till Anafi kan du hitta priser från 301 kr för det lägsta, till 1954 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1133 kr.

Den första färjan avgår från Rhodos kl 15:00 till Anafi.

Den sista färjan till Anafi avgår vanligtvis från Rhodos kl 17:01.

Färja Rhodos Anafi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rhodos till Anafi

Vad kan man besöka och göra i Anafi?

Anafis främsta attraktion är dess naturliga skönhet. Ön är omgiven av magnifika stränder med kristallklart vatten, perfekt för avkoppling och simning. Bland de mest populära stränderna finns Klisidi Beach, med sin gyllene sand och grunda vatten, och Katsouni Beach, känd för sitt oförstörda landskap och lugna atmosfär.

Förutom sina stränder erbjuder Anafi också imponerande bergslandskap. Vandringsentusiaster kan utforska stigarna som korsar bergen och erbjuder hisnande panoramautsikt. Passa på att besöka klostret Zoodochou Pigis, som ligger på en kulle, varifrån du kan beundra en hisnande panoramautsikt över ön.

Anafi är en relativt liten ö, vilket gör det lätt att ta sig runt till fots. Du kan också hyra en cykel eller skoter för att ta dig runt snabbare och utforska öns alla underverk. Ön har också lokalbussar som förbinder de olika byarna och stränderna.

När det gäller boende erbjuder Anafi en rad olika alternativ, från traditionella hotell till lägenheter med självhushåll. Lokala restauranger serverar läckra rätter gjorda på färska lokala råvaror, inklusive skaldjur, grönsaker och grekiska specialiteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid