Rekommenderad rutt
Rethymno
Resa direkt till Kalamata med färja
Kalamata
Se priser
Alternativa rutter
Rethymno
Resa med färja till Kythira
Kythira
Resa med färja till Kalamata
Kalamata
Se priser

Hur tar man sig från Rethymno till Kalamata med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rethymno till Kalamata? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rethymno till Kalamata är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rethymno till Kalamata, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rethymno till Kalamata så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som LANE Sea Line eller Lane Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rethymno Kalamata som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta LANE Sea Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rethymno till Kalamata behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rethymno till Kalamata

Avgångshamn
Rethymno
Grekland
Kreta
Ankomsthamn
Kalamata
Grekland
Peloponnesos
Avstånd
282 km
Färjerederier
LANE Sea Line, Lane Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Rethymno och Kalamata?

Om du vill resa mellan Rethymno och Kalamata med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat LANE Sea Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

LANE Sea Line Rethymno Kalamata
LANE Sea Line
LANE Sea Line grundades 1985 och har sitt säte i Bari, Italien. Företaget betjänar hamnarna i Adriatiska havet i Italien och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rethymno-Kalamata och boka en biljett från LANE Sea Line mellan Rethymno och Kalamata. Mer information om LANE Sea Line

Var avgår färjorna från i Rethymno? Var anländer båtarna i Kalamata?

Avgångshamn i Rethymno

LANE Sea Lines färjor till Kalamata avgår från följande hamnar i Rethymno:

Rethymno
Karta

Ankomsthamn i Kalamata

LANE Sea Line fartyg anländer till Kalamata från följande hamnar:

Kalamata
Karta
Kalamata
Karta
Andra alternativa avgångar från Rethymno till Kalamata
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Rethymno och Kalamata: LANE Sea Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av LANE Sea Line, Lane Sea Lines.

Färja Rethymno Kalamata - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rethymno till Kalamata

Vad kan man besöka och göra i Kalamata?

En av Kalamatas mest utmärkande sevärdheter är dess välbevarade historiska centrum. Att promenera genom de slingrande gatorna är en riktig upplevelse för besökare. Du kommer att upptäcka magnifika 1800-talsbyggnader, pittoreska kyrkor och livliga torg. Missa inte ett besök på den venetianska fästningen, som erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och havet.

Hamnen i Kalamata är ett annat måste. Här finns en mängd traditionella tavernor där man kan smaka på lokala specialiteter som oliver, olivolja och det berömda Kalamata-vinet. Du kan också ta en promenad längs strandpromenaden och beundra de magnifika solnedgångarna över Joniska havet.

Kalamata har utmärkta transportförbindelser. Staden har en internationell flygplats, vilket gör det enkelt för internationella resenärer att ta sig hit. När du väl är här kan du utforska staden till fots, eftersom många av sevärdheterna ligger inom bekvämt räckhåll. Om du föredrar att åka kollektivt finns det bussar som går regelbundet i och runt staden.

För utflykter utanför staden kan du hyra en bil för att utforska det spektakulära landskapet på Peloponnesos. Taygetosbergen erbjuder underbara vandringsleder för friluftsentusiaster. Du kan också besöka närliggande arkeologiska platser som Mistra, Mykene och Olympia.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid