Redondela
Resa direkt till Vigo med tåg, färja
Vigo
Se priser

Hur tar man sig från Redondela till Vigo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Redondela till Vigo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Redondela till Vigo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Redondela till Vigo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Redondela till Vigo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Mar de Ons. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Redondela Vigo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Mar de Ons-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Redondela till Vigo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Redondela till Vigo

Avgångshamn
Redondela
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Vigo
Spanien
Galicien
Avstånd
12 km
Färjerederier
Mar de Ons
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Redondela och Vigo?

Om du vill resa mellan Redondela och Vigo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Mar de Ons som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Mar de Ons Redondela Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons är ett färjerederi med säte i Spanien som erbjuder överfarter mellan de galiciska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Redondela-Vigo och boka en biljett från Mar de Ons mellan Redondela och Vigo. Mer information om Mar de Ons

Var avgår färjorna från i Redondela? Var anländer båtarna i Vigo?

Avgångshamn i Redondela

Mar de Onss färjor till Vigo avgår från följande hamnar i Redondela:

San Simon Island
Karta

Ankomsthamn i Vigo

Mar de Ons fartyg anländer till Vigo från följande hamnar:

Vigo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Redondela Vigo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Redondela till Vigo

Vad kan man besöka och göra i Vigo?

En av sevärdheterna i Vigo är den berömda Monte del Castro, en kulle med en hisnande panoramautsikt över staden och den omgivande bukten. Det är den perfekta platsen för att beundra en magnifik solnedgång eller bara koppla av i orörda naturomgivningar. Monte del Castro är också hem för en medeltida fästning, Castillo de San Sebastián, som vittnar om regionens rika och händelserika historia.

För att ta sig runt Vigo har besökare flera transportalternativ. Kollektivtrafiksystemet är väl utbyggt med bussar och tunnelbanelinjer som erbjuder enkla förbindelser mellan stadens olika stadsdelar. Det är också möjligt att ta sig runt med cykel, tack vare stadens många cykelvägar.

En annan av Vigos attraktioner är marknaden La Piedra, ett måste för matälskare. Denna täckta marknad är ett riktigt paradis för sinnena, där du kan prova läckra skaldjur som färska skaldjur och lokal fisk. Missa inte chansen att prova den berömda "pulpo a la gallega", en traditionell bläckfiskrätt.

För att upptäcka Vigos naturliga skönhet, ta en promenad längs strandpromenaden och njut av de magnifika stränderna och hemliga vikarna gömda längs kusten. Cíesöarna, bara några kilometer utanför Vigos kust, är en annan naturpärla som man inte får missa. Dessa öar, som är klassade som nationalpark, erbjuder spektakulär natur och himmelska stränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid