Redondela
Resa direkt till Cangas de Morrazo med färja
Cangas de Morrazo
Se priser

Hur tar man sig från Redondela till Cangas de Morrazo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Redondela till Cangas de Morrazo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Redondela till Cangas de Morrazo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Redondela till Cangas de Morrazo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Redondela till Cangas de Morrazo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Mar de Ons. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Redondela Cangas de Morrazo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Mar de Ons-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Redondela till Cangas de Morrazo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Redondela till Cangas de Morrazo

Avgångshamn
Redondela
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Cangas de Morrazo
Spanien
Galicien
Avstånd
15 km
Färjerederier
Mar de Ons
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Redondela och Cangas de Morrazo?

Om du vill resa mellan Redondela och Cangas de Morrazo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Mar de Ons som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Mar de Ons Redondela Cangas de Morrazo
Mar de Ons
Mar de Ons är ett färjerederi med säte i Spanien som erbjuder överfarter mellan de galiciska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Redondela-Cangas de Morrazo och boka en biljett från Mar de Ons mellan Redondela och Cangas de Morrazo. Mer information om Mar de Ons

Var avgår färjorna från i Redondela? Var anländer båtarna i Cangas de Morrazo?

Avgångshamn i Redondela

Mar de Onss färjor till Cangas de Morrazo avgår från följande hamnar i Redondela:

San Simon Island
Karta

Ankomsthamn i Cangas de Morrazo

Mar de Ons fartyg anländer till Cangas de Morrazo från följande hamnar:

Cangas
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Redondela Cangas de Morrazo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Redondela till Cangas de Morrazo

Vad kan man besöka och göra i Cangas de Morrazo?

En av de största attraktionerna i Cangas de Morrazo är dess spektakulära kustlinje. Staden har ett antal magnifika stränder, som Rodeira, Nerga och Barra, som erbjuder kristallklart vatten och hisnande landskap. Stränderna är perfekta för att koppla av, bada och njuta av solen. Vattenbaserade aktiviteter som dykning och båtliv är också populära i området.

Förutom sina stränder har Cangas de Morrazo också ett rikt historiskt arv. Den gamla stadsdelen är en labyrint av pittoreska gränder som inbjuder till en promenad. Här kan du upptäcka gamla byggnader som församlingskyrkan Santiago de Cangas och franciskanerklostret San Francisco. Och missa inte ett besök på Casa Museo de Víctor Varela, ett museum tillägnat denna lokala konstnär som satte sin prägel på stadens historia.

Om du vill utforska området runt Cangas de Morrazo kan du ta färjorna som förbinder staden med öarna i Ría de Vigo, till exempel Cíes- och Onsöarna. Dessa öar är skyddade naturreservat och erbjuder otrolig natur, orörda stränder och ett varierat djurliv. Färjor är också ett bekvämt sätt att ta sig till Vigo, regionens största stad, där du kan njuta av ett livligt nattliv och en mängd olika butiker och restauranger.

När det gäller transport är Cangas de Morrazo väl försörjt med kollektivtrafik. Du kan ta dig till staden med buss från de största grannstäderna, som Vigo och Pontevedra. Väl framme kan man ta sig runt till fots eller med lokalbussarna till de olika stränderna och sevärdheterna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid