Quiberon
Resa direkt till Belle-Ile-en-Mer med färja
Belle-Ile-en-Mer
Se priser

Hur tar man sig från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Compagnie Océane. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Quiberon Belle-Ile-en-Mer som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Compagnie Océane-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer

Avgångshamn
Quiberon
Frankrike
Bretagne
Ankomsthamn
Belle-Ile-en-Mer
Frankrike
Bretagne
Avstånd
15 km
Färjerederier
Compagnie Océane
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Quiberon och Belle-Ile-en-Mer?

Om du vill resa mellan Quiberon och Belle-Ile-en-Mer med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Compagnie Océane som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Compagnie Océane Quiberon Belle-Ile-en-Mer
Compagnie Océane
Compagnie Océane bedriver färjetrafik till Frankrike, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Quiberon och Belle-Ile-en-Mer. På Vivanoda kan du jämföra priser för Quiberon-Belle-Ile-en-Mer och boka en biljett från Compagnie Océane mellan Quiberon och Belle-Ile-en-Mer. Mer information om Compagnie Océane

Var avgår färjorna från i Quiberon? Var anländer båtarna i Belle-Ile-en-Mer?

Avgångshamn i Quiberon

Compagnie Océanes färjor till Belle-Ile-en-Mer avgår från följande hamnar i Quiberon:

Quiberon - Gare Maritime
Karta

Ankomsthamn i Belle-Ile-en-Mer

Compagnie Océane fartyg anländer till Belle-Ile-en-Mer från följande hamnar:

Le Palais
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Quiberon Belle-Ile-en-Mer - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Quiberon till Belle-Ile-en-Mer

Vad kan man besöka och göra i Belle-Ile-en-Mer?

En av Belle-Ile-en-Mer mest populära attraktioner är Goulphar-fyren. Den byggdes 1835 och erbjuder en spektakulär panoramautsikt över ön och Atlanten. Vandringsentusiaster kommer också att njuta av kustvägarna som slingrar sig runt ön och erbjuder hisnande vyer över branta klippor, avskilda vikar och vita sandstränder.

Belle-Ile-en-Mers huvudort Le Palais är en charmig fiskehamn med kullerstensgator kantade av färgglada hus, lokala hantverksbutiker och läckra fisk- och skaldjursrestauranger. Passa på att besöka citadellet Le Palais, en imponerande fästning som byggdes av Vauban på 1600-talet och som ger en fascinerande inblick i öns historia.

För den som vill utforska omgivningarna ytterligare är Pointe des Poulains ett måste. Detta naturreservat ligger på öns norra ände och här finns spektakulära landskap, pittoreska fyrar och den berömda skådespelerskan Sarah Bernhardts barndomshem. Ett besök i Poulains-fyren ger en fantastisk utsikt över ön och den vilda kusten.

När det gäller lokala transporter är cykeluthyrning ett populärt alternativ för att utforska Belle-Ile-en-Mer. Ön har också bussförbindelser mellan huvudattraktionerna och de olika städerna på ön. För dem som föredrar en mer pittoresk upplevelse finns det också möjlighet att hyra kajaker och upptäcka kustens skönhet från havet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid