Pythagoreio
Resa direkt till Fournoi med färja
Fournoi
Se priser

Hur tar man sig från Pythagoreio till Fournoi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Pythagoreio till Fournoi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Pythagoreio till Fournoi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Pythagoreio till Fournoi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Pythagoreio till Fournoi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Pythagoreio Fournoi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Pythagoreio till Fournoi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Pythagoreio till Fournoi

Avgångshamn
Pythagoreio
Grekland
Ankomsthamn
Fournoi
Grekland
Avstånd
42 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Pythagoreio Fournoi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Pythagoreio till Fournoi kan du hitta biljetter från 243 kr för en person om du reser utan bil till 1214 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Pythagoreio till Fournoi är 729 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Pythagoreio till Fournoi är 1 timmar. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå Fournoi, medan de snabbaste båtarna anländer till Fournoi på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Pythagoreio kl 08:00.

Genomsnittspris för en Pythagoreio till Fournoi färjeöverfart
729 kr
Prisintervall för färjor Pythagoreio Fournoi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
243 kr - 1214 kr
Genomsnittlig överfartstid Pythagoreio Fournoi
1 timmar
Avgångstid för första färjan till Fournoi
08:00
Ankomsttid för första färjan till Fournoi
09:00

Vilka bolag trafikerar mellan Pythagoreio och Fournoi?

Om du vill resa mellan Pythagoreio och Fournoi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Pythagoreio Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Pythagoreio-Fournoi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Pythagoreio och Fournoi. Dodekanisos Seaways kör 3 överfarter i veckan till Fournoi från Pythagoreio och restiden är 1 timmar. Mer information om Dodekanisos Seaways
1 timmar
3 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Pythagoreio? Var anländer båtarna i Fournoi?

Avgångshamn i Pythagoreio

Dodekanisos Seawayss färjor till Fournoi avgår från följande hamnar i Pythagoreio:

Pythagoreio
Karta

Ankomsthamn i Fournoi

Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Fournoi från följande hamnar:

Fournoi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Pythagoreio Fournoi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Pythagoreio till Fournoi

Vad kan man besöka och göra i Fournoi?

Fournois främsta attraktion är dess traditionella arkitektur. Vita hus med färgglada fönsterluckor, smala kullerstensgator och blommor på balkongerna skapar en typiskt grekisk atmosfär. Resenärer kan tillbringa timmar med att vandra på stadens smala gator och upptäcka dess hantverksbutiker och traditionella tavernor.

Fournoibukten är en annan plats som man inte får missa. Det kristallklara vattnet och de fina sandstränderna erbjuder en idyllisk miljö där man kan koppla av och simma. Vattensportentusiaster kan också ägna sig åt dykning eller vindsurfing i regionens magnifika vikar.

För att besöka Fournoi-området finns det flera transportalternativ tillgängliga. Resenärer kan hyra en cykel för att utforska området i sin egen takt. De välutvecklade cykelvägarna gör att du kan upptäcka kustlandskapet och de pittoreska byarna i området.

Ett annat alternativ är att hyra en båt för att utforska de närliggande öarna. De öde holmarna och avskilda vikarna erbjuder stunder av absolut lugn, bort från turistmassorna i huvudstäderna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid