Procida
Resa direkt till Positano med färja
Positano
Se priser

Hur tar man sig från Procida till Positano med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Procida till Positano? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Procida till Positano är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Procida till Positano, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Procida till Positano så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Alicost. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Procida Positano som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Alicost-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Procida till Positano behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Procida till Positano

Avgångshamn
Procida
Italien
Kampanien
Ankomsthamn
Positano
Italien
Kampanien
Avstånd
41 km
Färjerederier
Alicost
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Procida och Positano?

Om du vill resa mellan Procida och Positano med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Alicost som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Alicost Procida Positano
Alicost
Alicost bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Procida och Positano. På Vivanoda kan du jämföra priser för Procida-Positano och boka en biljett från Alicost mellan Procida och Positano. Mer information om Alicost

Var avgår färjorna från i Procida? Var anländer båtarna i Positano?

Avgångshamn i Procida

Alicosts färjor till Positano avgår från följande hamnar i Procida:

Procida
Karta

Ankomsthamn i Positano

Alicost fartyg anländer till Positano från följande hamnar:

Positano
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Procida Positano - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Procida till Positano

Vad kan man besöka och göra i Positano?

En av Positanos främsta attraktioner är utan tvekan dess huvudstrand, Spiaggia Grande. Denna strand med fin gyllene sand är ett riktigt paradis för sol- och badälskare. Du kan hyra solstolar och parasoll och koppla av till ljudet av vågorna, eller våga dig ut i det kristallklara vattnet för en uppfriskande simtur. Stranden kantas också av restauranger och barer där man kan smaka på lokala specialiteter samtidigt som man njuter av den fantastiska utsikten.

När du promenerar genom Positanos smala gator kommer du att stöta på magnifika kyrkor och butiker som säljer lokalt hantverk och färgglad keramik. Missa inte kyrkan Santa Maria Assunta, med sin berömda keramiska kupol och majestätiska barockinteriör. Modeälskare kommer att bli glada över att upptäcka Positanos modebutiker, som erbjuder unika kläder och accessoarer, ofta handgjorda.

Om du är ute efter en panoramautsikt över staden är Sentiero degli Dei (Gudarnas stig) något för dig. Det är en pittoresk vandringsled som bjuder på hisnande vyer över Amalfikusten och Medelhavet. Om du föredrar kortare vägar kan du också välja en båttur längs kusten för att beundra områdets imponerande klippor.

När det gäller lokaltrafiken kan man ta sig till större delen av Positano till fots. Gatorna är smala och branta, vilket gör dem mindre lämpliga för bilar. Det finns dock lokalbussar som förbinder Positano med andra städer i området, samt med Sorrento station, varifrån man kan ta tåget till Neapel eller andra destinationer.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid