Praia
Resa direkt till Sao Roque do Pico med färja
Sao Roque do Pico
Se priser

Hur tar man sig från Praia till Sao Roque do Pico med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Praia till Sao Roque do Pico? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Praia till Sao Roque do Pico är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Praia till Sao Roque do Pico, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Praia till Sao Roque do Pico så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Praia Sao Roque do Pico som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Praia till Sao Roque do Pico behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Praia till Sao Roque do Pico

Avgångshamn
Praia
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Sao Roque do Pico
Portugal
Azorerna
Avstånd
66 km
Färjerederier
Atlanticoline
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Praia och Sao Roque do Pico?

Om du vill resa mellan Praia och Sao Roque do Pico med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Praia Sao Roque do Pico
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Praia-Sao Roque do Pico och boka en biljett från Atlanticoline mellan Praia och Sao Roque do Pico. Atlanticoline kör 2 överfarter i veckan till Sao Roque do Pico från Praia och restiden är 3 timmar 20 minuter. Mer information om Atlanticoline
3 timmar 20 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Praia? Var anländer båtarna i Sao Roque do Pico?

Avgångshamn i Praia

Atlanticolines färjor till Sao Roque do Pico avgår från följande hamnar i Praia:

Praia
Karta

Ankomsthamn i Sao Roque do Pico

Atlanticoline fartyg anländer till Sao Roque do Pico från följande hamnar:

Sao Roque
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Praia Sao Roque do Pico - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Praia till Sao Roque do Pico

Vad kan man besöka och göra i Sao Roque do Pico?

Bland sevärdheterna i Sao Roque do Pico får du inte missa församlingskyrkan Sao Roque, som går tillbaka till 1700-talet och har välbevarad traditionell arkitektur. I närheten kan du också besöka vinmuseet, som berättar om vinodlingens historia i regionen och erbjuder provsmakningar av lokala viner.

För naturälskare är ett besök i Pico Natural Park ett måste. I parken finns vulkanen Pico, Portugals högsta topp, som erbjuder en hisnande utsikt över Atlanten. Vandrare kan följa skyltade leder för att utforska mångfalden av lokal flora och fauna.

Det finns olika alternativ för att ta sig runt i Sao Roque do Pico och det omgivande området. Hyrbil rekommenderas för större rörelsefrihet. Det är också möjligt att resa med taxi eller buss, även om dessa är mindre frekventa.

När det gäller boende erbjuder Sao Roque do Pico en mängd olika alternativ, från små familjeägda hotell till traditionella pensionat. Du kan också välja att hyra möblerade hus eller lägenheter för en mer autentisk upplevelse.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid