Praia
Resa direkt till Lajes das Flores med färja
Lajes das Flores
Se priser

Hur tar man sig från Praia till Lajes das Flores med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Praia till Lajes das Flores? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Praia till Lajes das Flores är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Praia till Lajes das Flores, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Praia till Lajes das Flores så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Praia Lajes das Flores som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Praia till Lajes das Flores behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Praia till Lajes das Flores

Avgångshamn
Praia
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Lajes das Flores
Portugal
Azorerna
Avstånd
278 km
Färjerederier
Atlanticoline
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Praia och Lajes das Flores?

Om du vill resa mellan Praia och Lajes das Flores med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Praia Lajes das Flores
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Praia-Lajes das Flores och boka en biljett från Atlanticoline mellan Praia och Lajes das Flores. Mer information om Atlanticoline

Var avgår färjorna från i Praia? Var anländer båtarna i Lajes das Flores?

Avgångshamn i Praia

Atlanticolines färjor till Lajes das Flores avgår från följande hamnar i Praia:

Praia
Karta

Ankomsthamn i Lajes das Flores

Atlanticoline fartyg anländer till Lajes das Flores från följande hamnar:

Lajes
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Praia Lajes das Flores - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Praia till Lajes das Flores

Vad kan man besöka och göra i Lajes das Flores?

En av höjdpunkterna i Lajes das Flores är det spektakulära naturlandskapet. Besökare kan njuta av vackra promenader längs klipporna, som erbjuder hisnande vyer över Atlanten. En av de mest populära promenaderna leder till den berömda Rocher des Deux Mamelles, en unik bröstformad klippformation. Fotoentusiaster kommer också att bli förtjusta över landskapets mångfald med vattenfall, sjöar och frodiga gröna ängar.

Ett annat måste i Lajes das Flores är Whalers' Museum, som berättar om valfångstens historia i regionen. Besökarna kan lära sig mer om denna verksamhet, som en gång i tiden var försörjningen för öns invånare. Museet har intressanta utställningar om jakttekniker, de verktyg som användes och konsekvenserna av denna verksamhet för det marina ekosystemet.

När det gäller transport är det bästa sättet att ta sig runt Lajes das Flores med hyrbil. Då kan man röra sig fritt och upptäcka öns många skrymslen och vrår. Du kan också använda kollektivtrafiken, som i allmänhet betjänar de viktigaste intressepunkterna i regionen.

Lajes das Flores erbjuder också en mängd restauranger där du kan prova traditionella azoriska rätter, som "Caldo de Peixe" (fisksoppa) och "Cozido das Flores" (en ångkokt kött- och grönsaksrätt). Och missa inte chansen att smaka på lokal ost och njuta av ett gott vin under din vistelse.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid