Pozzuoli
Resa direkt till Procida med färja
Procida
Se priser

Hur tar man sig från Pozzuoli till Procida med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Pozzuoli till Procida? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Pozzuoli till Procida är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Pozzuoli till Procida, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Pozzuoli till Procida så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Medmar, Caremar eller Ippocampo. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Pozzuoli Procida som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Medmar, Caremar eller Ippocampo-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Pozzuoli till Procida behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Pozzuoli till Procida

Avgångshamn
Pozzuoli
Italien
Kampanien
Ankomsthamn
Procida
Italien
Kampanien
Avstånd
10 km
Färjerederier
Medmar, Caremar, Ippocampo
Frekvens av överfarter
6 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Pozzuoli Procida: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Pozzuoli till Procida kan du hitta biljetter från 116 kr för en person om du reser utan bil till 890 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Pozzuoli till Procida är 416 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Pozzuoli till Procida är 27 minuter. De långsammaste färjorna tar 40 minuter att nå Procida, medan de snabbaste båtarna anländer till Procida på 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Pozzuoli kl 05:45. Den sista båten till Procida avgår från hamnen i Pozzuoli kl 14:00.

Genomsnittspris för en Pozzuoli till Procida färjeöverfart
416 kr
Prisintervall för färjor Pozzuoli Procida (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
116 kr - 890 kr
Genomsnittlig överfartstid Pozzuoli Procida
27 minuter
Avgångstid för första färjan till Procida
05:45
Tid då sista färjan avgår till Procida
14:00
Ankomsttid för första färjan till Procida
06:25
Ankomsttid för sista färjan till Procida
14:25

Varför ta en färja från Pozzuoli till Procida?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Pozzuoli till Procida vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Procida. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Pozzuoli till Procida är ett idealiskt sätt att resa.

Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Pozzuoli Procida-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Procida. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Medmar, Caremar eller Ippocampo, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Pozzuoli-Procida kan du gå ut på Medmar, Caremar eller Ippocampo-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Procida full av energi.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Pozzuoli till Procida, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Medmar, Caremar eller Ippocampo-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.

Vilka bolag trafikerar mellan Pozzuoli och Procida?

Om du vill resa mellan Pozzuoli och Procida med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Medmar, Caremar eller Ippocampo som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Medmar Pozzuoli Procida
Medmar
Medmar är ett färjerederi i Italien som erbjuder överfarter till destinationer i Italien och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Pozzuoli-Procida och boka en biljett från Medmar mellan Pozzuoli och Procida. Medmar kör 6 överfarter per dag till Procida från Pozzuoli och restiden är 40 minuter. Mer information om Medmar
40 minuter
6 överfarter per dag
Caremar Pozzuoli Procida
Caremar
Caremar bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Pozzuoli och Procida. På Vivanoda kan du jämföra priser för Pozzuoli-Procida och boka en biljett från Caremar mellan Pozzuoli och Procida. Mer information om Caremar
Ippocampo Pozzuoli Procida
Ippocampo
Ippocampo bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Pozzuoli och Procida. På Vivanoda kan du jämföra priser för Pozzuoli-Procida och boka en biljett från Ippocampo mellan Pozzuoli och Procida. Mer information om Ippocampo

Var avgår färjorna från i Pozzuoli? Var anländer båtarna i Procida?

Avgångshamn i Pozzuoli

Medmar, Caremar eller Ippocampos färjor till Procida avgår från följande hamnar i Pozzuoli:

Pozzuoli
Karta

Ankomsthamn i Procida

Ippocampo, Caremar eller Medmar fartyg anländer till Procida från följande hamnar:

Procida
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Pozzuoli till Procida tar det minst 40 minuter att täcka de 10 km mellan Pozzuoli och Procida.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Pozzuoli och Procida på vintern) och färjerederiet (Medmar, Caremar och Ippocampo). Det finns för närvarande 6 överfarter per dag mellan Pozzuoli och Procida.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Pozzuoli och Procida: Medmar, Caremar och Ippocampo.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Medmar, Caremar, Ippocampo.

Innan du bokar, jämför priserna på Medmar, Caremar, Ippocampo på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Pozzuoli Procida kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Pozzuoli och Procida reser du 10 km.

För att åka med båt från Pozzuoli till Procida kan du hitta priser från 116 kr för det lägsta, till 890 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 416 kr.

Den första färjan avgår från Pozzuoli kl 05:45 till Procida.

Den sista färjan till Procida avgår vanligtvis från Pozzuoli kl 14:00.

Hur är en färjeöverfart från Pozzuoli till Procida?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Pozzuoli och Procida kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Pozzuoli till avstigning i Procida, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Medmar, Caremar och Ippocampo sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Pozzuoli och Procida.

Ombordstigning i Pozzuoli

Innan din färjeresa med Pozzuoli Procida börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Pozzuolis hamn / Du bör anlända till hamnen i Pozzuoli i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Ippocampo, Caremar eller Medmar-bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Pozzuoli - Procida / Vid färjeterminalen i Pozzuoli letar du efter Medmar, Caremar eller Ippocampo-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Procida / Från färjeterminalen i Pozzuoli uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Med bil följer du Medmar, Caremar eller Ippocampos personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Pozzuoli till Procida

Ombord på Ippocampo, Caremar eller Medmar-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Procida är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Procida:

  • Procida Harbour är i sikte / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Procidas hamn från båtens däck.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Pozzuoli till Procida i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Procida.
  • Lämna fartyget och Procida är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Procida. Äntligen har din semester i Procida börjat på allvar!
Färja Pozzuoli Procida - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Pozzuoli till Procida

Vad kan man besöka och göra i Procida?

Procidas historiska centrum, känt som Terra Murata, är en labyrint av smala gator och färgglada hus som klättrar uppför kullen och erbjuder panoramautsikt över havet. Här hittar du också det magnifika klostret San Michele Arcangelo, en viktig historisk plats med anor från 1000-talet.

Ett annat måste är Marina di Corricella, en charmig fiskehamn med färgglada hus som speglar sig i det kristallklara vattnet. Det är en idealisk plats för att ta en promenad, prova färska skaldjur eller bara koppla av i den lugna atmosfären.

Procida har också flera magnifika stränder, varav den mest kända är Spiaggia del Postino, som är känd tack vare den italienska filmen "Brevbäraren", som spelades in här. Med sin gyllene sand och sitt klara hav är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen.

För att utforska ön kan du enkelt hyra en cykel eller skoter, vilket gör det enkelt att ta sig från ena änden av Procida till den andra. Du kan också ta de lokala bussarna som förbinder de olika områdena på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid