Resa med båt från Pozzallo till Malta

Att resa med färja från Pozzallo till Malta är ett utmärkt val! Pozzallo Malta-färjor körs av 1 rederier (Virtu Ferries) som trafikerar hamnarna i Valletta och Pozzallo.

För att vara säker på att hitta en billig Pozzallo Malta båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Virtu Ferries.

Med en total frekvens på över 12 överfarter i veckan, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Pozzallo Malta båtresa.

Färja Pozzallo Malta i siffror

Länder
Italien
Malta
Antal överfarter
12 överfarter i veckan
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Pozzallo Malta färjerutter

Letar du efter en Pozzallo till Malta färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Pozzallo och Malta. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Virtu Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Pozzallo eller Valletta använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Pozzallo Malta färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Virtu Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Pozzallo och Malta!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Pozzallo Malta - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Pozzallo till Malta

Malta: Färjeresa och upptäckt av landet

Valletta
Ditt första stopp är utan tvekan Valletta, Maltas historiska huvudstad. Förlora dig själv på kullerstensgatorna i denna befästa stad och beundra den storslagna barockarkitekturen. Missa inte Grand Masters Palace, ett mästerverk av medeltida konst, och St John's Cathedral, hem för Caravaggios berömda verk. Utforska Upper Barrakka Gardens för en panoramautsikt över Grand Harbour.

**Mdina
Därefter åker du till Mdina, den gamla huvudstaden som ligger på en kulle. Mdina är känt som "den tysta staden" och tar dig tillbaka i tiden med sina smala gator, medeltida palats och imponerande kyrkor. Besök St Paul's Cathedral och njut av lugnet i denna oförstörda stad, långt från det moderna livets liv och rörelse.

Malta: När är det bästa säsongen att resa?

Den bästa tiden att resa till Malta är utan tvekan våren, från mars till maj. Under den här perioden är vädret milt och soligt, med medeltemperaturer på mellan 15 och 25 grader Celsius. Dagarna är längre och stränderna mindre välbesökta, vilket gör att du kan koppla av och njuta av öns magnifika kustlinje. Dessutom står naturen i full blom och erbjuder ett magnifikt landskap att utforska på dina promenader.

Sommaren, från juni till augusti, är också en bra tid att besöka Malta. Temperaturerna är varma, i genomsnitt mellan 25 och 30 grader Celsius, vilket är perfekt för att njuta av stränderna och det kristallklara havet. Du bör dock vara medveten om att detta också är den mest hektiska tiden för turister, så populära platser som Valletta och stränderna kan bli mycket trånga.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None