Portoferraio
Resa direkt till Cavo med färja
Cavo
Se priser

Hur tar man sig från Portoferraio till Cavo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Portoferraio till Cavo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Portoferraio till Cavo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Portoferraio till Cavo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Portoferraio till Cavo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Portoferraio Cavo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Portoferraio till Cavo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Portoferraio till Cavo

Avgångshamn
Portoferraio
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Cavo
Italien
Toscana
Avstånd
10 km
Färjerederier
Toremar
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Portoferraio Cavo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Portoferraio till Cavo kan du hitta biljetter från 173 kr för en person om du reser utan bil till 173 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Portoferraio till Cavo är 173 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Portoferraio till Cavo är 15 minuter. De långsammaste färjorna tar 15 minuter att nå Cavo, medan de snabbaste båtarna anländer till Cavo på 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Portoferraio kl 06:50. Den sista båten till Cavo avgår från hamnen i Portoferraio kl 13:10.

Genomsnittspris för en Portoferraio till Cavo färjeöverfart
173 kr
Prisintervall för färjor Portoferraio Cavo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
173 kr - 173 kr
Genomsnittlig överfartstid Portoferraio Cavo
15 minuter
Avgångstid för första färjan till Cavo
06:50
Tid då sista färjan avgår till Cavo
13:10
Ankomsttid för första färjan till Cavo
07:05
Ankomsttid för sista färjan till Cavo
13:25

Vilka bolag trafikerar mellan Portoferraio och Cavo?

Om du vill resa mellan Portoferraio och Cavo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Toremar Portoferraio Cavo
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Portoferraio-Cavo och boka en biljett från Toremar mellan Portoferraio och Cavo. Toremar kör 4 överfarter per dag till Cavo från Portoferraio och restiden är 20 minuter. Mer information om Toremar
20 minuter
4 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Portoferraio? Var anländer båtarna i Cavo?

Avgångshamn i Portoferraio

Toremars färjor till Cavo avgår från följande hamnar i Portoferraio:

Portoferraio
Karta

Ankomsthamn i Cavo

Toremar fartyg anländer till Cavo från följande hamnar:

Cavo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Portoferraio Cavo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Portoferraio till Cavo

Vad kan man besöka och göra i Cavo?

En av Cavos största attraktioner är dess sandstrand, kantad av kristallklart vatten. Besökare kan koppla av på stranden och njuta av solens strålar, dyka för att upptäcka områdets färgstarka marina liv, eller njuta av vattensporter som kajakpaddling eller vindsurfing. Stranden är också utrustad med solstolar och parasoller för extra komfort.

För dem som vill utforska området är Cavo omgivet av vacker natur. Vandra längs vandringslederna som slingrar sig genom de omgivande kullarna och skogarna och erbjuder panoramautsikt över Medelhavet. Missa inte ett besök i den toskanska skärgårdsparken, som är hem för en mängd unika djur- och växtarter.

Cavo har också ett rikt kulturarv. Missa inte ett besök i kyrkan San Giacomo, en medeltida byggnad med spektakulära fresker och skulpturer. Du kan också besöka det arkeologiska museet, som ställer ut artefakter som går tillbaka till romartiden.

När det gäller lokaltrafiken är Cavo en liten stad som är lätt att ta sig runt i till fots. Du kan strosa genom de pittoreska gatorna och beundra den lokala arkitekturen. Om du vill utforska det omgivande området kan du hyra en cykel eller skoter för att utforska i din egen takt. Du kan också ta en färja till andra städer på ön Elba eller det italienska fastlandet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid