Rekommenderad rutt
Porto-Vecchio
Resa direkt till Toulon med färja
Toulon
Se priser
Alternativa rutter
Porto-Vecchio
Resa med färja till Marseille
Marseille
Resa med buss, tåg, samåkning till Toulon
Toulon
Se priser

Hur tar man sig från Porto-Vecchio till Toulon med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Porto-Vecchio till Toulon? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Porto-Vecchio till Toulon är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Porto-Vecchio till Toulon, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Porto-Vecchio till Toulon så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som La Meridionale, Corsica Linea eller Corsica Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Porto-Vecchio Toulon som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Porto-Vecchio till Toulon behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Porto-Vecchio till Toulon

Avgångshamn
Porto-Vecchio
Frankrike
Korsika
Ankomsthamn
Toulon
Frankrike
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Avstånd
324 km
Färjerederier
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Frekvens av överfarter
5 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
9 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Porto-Vecchio Toulon: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Porto-Vecchio till Toulon kan du hitta biljetter från 266 kr för en person om du reser utan bil till 4730 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Porto-Vecchio till Toulon är 1191 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Porto-Vecchio till Toulon är 16 timmar 36 minuter. De långsammaste färjorna tar 23 timmar att nå Toulon, medan de snabbaste båtarna anländer till Toulon på 12 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Porto-Vecchio kl 12:00. Den sista båten till Toulon avgår från hamnen i Porto-Vecchio kl 20:00.

Genomsnittspris för en Porto-Vecchio till Toulon färjeöverfart
1191 kr
Prisintervall för färjor Porto-Vecchio Toulon (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
266 kr - 4730 kr
Genomsnittlig överfartstid Porto-Vecchio Toulon
16 timmar 36 minuter
Avgångstid för första färjan till Toulon
12:00
Tid då sista färjan avgår till Toulon
20:00
Ankomsttid för första färjan till Toulon
05:00
Ankomsttid för sista färjan till Toulon
12:00

Vilka bolag trafikerar mellan Porto-Vecchio och Toulon?

Om du vill resa mellan Porto-Vecchio och Toulon med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Ferries Porto-Vecchio Toulon
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Porto-Vecchio-Toulon och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Porto-Vecchio och Toulon. Corsica Ferries kör 5 överfarter i veckan till Toulon från Porto-Vecchio och restiden är 9 timmar 30 minuter. Mer information om Corsica Ferries
9 timmar 30 minuter
5 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Porto-Vecchio? Var anländer båtarna i Toulon?

Avgångshamn i Porto-Vecchio

Corsica Ferriess färjor till Toulon avgår från följande hamnar i Porto-Vecchio:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Karta

Ankomsthamn i Toulon

Corsica Ferries fartyg anländer till Toulon från följande hamnar:

Toulon - Gare Maritime Car Ferry
Karta

Till stationen

Om du anländer till Toulon med färja och vill ta dig till stationen har du flera transportalternativ.

Med kollektivtrafik: Du kan ta bussen Mistral linje 3 från hamnen till stationen. Resan tar ca 15 minuter och biljetten kostar ca 1,50 €.

Med taxi: Taxibilar finns också tillgängliga och kan lätt hittas precis utanför hamnen. Resan till stationen tar ca 10 minuter och kostar ca 10 €.

Till flygplatsen

För att ta dig till flygplatsen från färjeterminalen finns det flera olika alternativ.

Med kollektivtrafik: Gå först till SNCF:s tågstation och busstationen och ta sedan buss nr 102 till Toulon-Hyères flygplats. Det tar minst 45 minuter.

Med taxi: Du kan också ta en taxi från hamnen till flygplatsen. Resan tar ca 20 minuter och kostar ca 35 €.

Till stadens centrum

För att nå stadens centrum från färjan har du flera transportalternativ.

Med kollektivtrafik: Busslinje 3 i Mistral-nätverket tar dig till stadens centrum från hamnen. Resan tar ca 20 minuter och biljetten kostar ca 1,50 €.

Med taxi: Taxibilar finns tillgängliga från hamnutgången för att ta dig in till stadens centrum. Resan tar ca 15 minuter och kostar ca 15 €.

Med bil: Om du har rest med färjan utan bil kan du hyra en bil från en av uthyrningsfirmorna som ligger nära hamnen. Resan till stadens centrum tar ca 20 minuter, beroende på trafiksituationen.

Andra alternativa avgångar från Porto-Vecchio till Toulon
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Porto-Vecchio till Toulon tar det minst 9 timmar 30 minuter att täcka de 324 km mellan Porto-Vecchio och Toulon.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Porto-Vecchio och Toulon på vintern) och färjerederiet (Corsica Ferries). Det finns för närvarande 5 överfarter i veckan mellan Porto-Vecchio och Toulon.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Porto-Vecchio och Toulon: Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

För att åka med båt från Porto-Vecchio till Toulon kan du hitta priser från 266 kr för det lägsta, till 4730 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1191 kr.

Den första färjan avgår från Porto-Vecchio kl 12:00 till Toulon.

Den sista färjan till Toulon avgår vanligtvis från Porto-Vecchio kl 20:00.

Färja Porto-Vecchio Toulon - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Porto-Vecchio till Toulon

Vad kan man besöka och göra i Toulon?

En av Toulons mest anmärkningsvärda sevärdheter är dess hamn, en av de största naturhamnarna i Europa. Hamnen skyddas av majestätiska berg och bjuder på en hisnande natur med sitt turkosa vatten och den franska flottans berömda båtar. Besökare kan strosa runt i hamnen, beundra lyxyachterna och ta en kryssning för att upptäcka de magnifika öarna som omger staden, till exempel Porquerolles och Port-Cros.

En annan sevärdhet i Toulon är berget Faron. Berget kan nås med linbana och erbjuder en panoramautsikt över staden, hamnen och Medelhavet. På toppen av berget kan besökare också besöka Mémorial du Débarquement de Provence, som hedrar minnet av den viktiga händelsen under andra världskriget.

När det gäller lokaltrafiken har Toulon ett utmärkt kollektivtrafiknät. Bussnätet trafikerar hela staden och det omgivande området, vilket gör det enkelt för besökare att ta sig runt. Toulon har också en spårväg som förbinder olika delar av staden och erbjuder ett bekvämt och bekvämt alternativ för att ta sig runt.

För dem som föredrar att utforska staden till fots erbjuder Toulon många promenad- och vandringsleder. Stadskärnan är idealisk för att gå vilse bland de smala gatorna och charmiga torgen. Shoppingentusiaster kommer att bli glada över att upptäcka den provensalska marknaden på Cours Lafayette, där de kan köpa färska lokala produkter och regionala specialiteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid