Porto Torres
Resa direkt till Porto-Vecchio med färja
Porto-Vecchio
Se priser

Hur tar man sig från Porto Torres till Porto-Vecchio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Porto Torres till Porto-Vecchio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Porto Torres till Porto-Vecchio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Porto Torres till Porto-Vecchio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Porto Torres till Porto-Vecchio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Corsica Ferries eller Grimaldi Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Porto Torres Porto-Vecchio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Porto Torres till Porto-Vecchio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Porto Torres till Porto-Vecchio

Avgångshamn
Porto Torres
Italien
Sardinien
Ankomsthamn
Porto-Vecchio
Frankrike
Korsika
Avstånd
111 km
Färjerederier
Corsica Ferries, Grimaldi Lines
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Porto Torres Porto-Vecchio: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Porto Torres till Porto-Vecchio kan du hitta biljetter från 220 kr för en person om du reser utan bil till 1029 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Porto Torres till Porto-Vecchio är 590 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Porto Torres till Porto-Vecchio är 6 timmar 5 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar att nå Porto-Vecchio, medan de snabbaste båtarna anländer till Porto-Vecchio på 5 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Porto Torres kl 06:00. Den sista båten till Porto-Vecchio avgår från hamnen i Porto Torres kl 07:30.

Genomsnittspris för en Porto Torres till Porto-Vecchio färjeöverfart
590 kr
Prisintervall för färjor Porto Torres Porto-Vecchio (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
220 kr - 1029 kr
Genomsnittlig överfartstid Porto Torres Porto-Vecchio
6 timmar 5 minuter
Avgångstid för första färjan till Porto-Vecchio
06:00
Tid då sista färjan avgår till Porto-Vecchio
07:30
Ankomsttid för första färjan till Porto-Vecchio
12:00
Ankomsttid för sista färjan till Porto-Vecchio
13:00

Vilka bolag trafikerar mellan Porto Torres och Porto-Vecchio?

Om du vill resa mellan Porto Torres och Porto-Vecchio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Ferries Porto Torres Porto-Vecchio
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Porto Torres-Porto-Vecchio och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Porto Torres och Porto-Vecchio. Corsica Ferries kör 1 överfarter i veckan till Porto-Vecchio från Porto Torres och restiden är 3 timmar 30 minuter. Mer information om Corsica Ferries
3 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Porto Torres? Var anländer båtarna i Porto-Vecchio?

Avgångshamn i Porto Torres

Corsica Ferriess färjor till Porto-Vecchio avgår från följande hamnar i Porto Torres:

Porto Torres
Karta

Ankomsthamn i Porto-Vecchio

Corsica Ferries fartyg anländer till Porto-Vecchio från följande hamnar:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Porto Torres Porto-Vecchio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Porto Torres till Porto-Vecchio

Vad kan man besöka och göra i Porto-Vecchio?

En av Porto-Vecchios största attraktioner är den gamla stadsdelen som ligger på en kulle. De smala kullerstensgatorna kantade av stenhus utstrålar en autentisk och pittoresk atmosfär. Här kan du strosa runt på de charmiga gatorna, upptäcka lokala hantverksbutiker och insupa stadens historia.

En annan sevärdhet är Citadellet i Porto-Vecchio, som erbjuder en fantastisk utsikt över staden och havet. Denna historiska fästning har anor från 1500-talet och byggdes för att skydda mot invasioner från havet. Idag kan du besöka dess vallar, vakttorn och bastioner och lära dig mer om dess förflutna.

Naturligtvis är stränderna en av de främsta anledningarna till att resenärer kommer till Porto-Vecchio. Santa Giulia-stranden är förmodligen den mest kända, med sin vita sand och sitt kristallklara vatten. Det är den perfekta platsen att koppla av, simma och ägna sig åt vattensporter som dykning och vindsurfing.

Om du vill utforska området runt Porto-Vecchio finns det flera transportalternativ. Hyrbil rekommenderas för dem som vill vara självständiga och utforska de närliggande stränderna och byarna. Det finns också taxibilar som kan ta dig till de mest populära platserna. Det finns också bussar som förbinder Porto-Vecchio med andra städer på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid