Rekommenderad rutt
Porto Torres
Resa direkt till Civitavecchia med färja
Civitavecchia
Se priser
Alternativa rutter
Porto Torres
Resa med färja till Livorno
Livorno
Resa med tåg, samåkning till Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser
Porto Torres
Resa med färja till Genua
Genua
Resa med tåg, samåkning till Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser

Hur tar man sig från Porto Torres till Civitavecchia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Porto Torres till Civitavecchia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Porto Torres till Civitavecchia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Porto Torres till Civitavecchia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Porto Torres till Civitavecchia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Corsica Ferries, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Grimaldi Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Porto Torres Civitavecchia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Grimaldi Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Porto Torres till Civitavecchia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Porto Torres till Civitavecchia

Avgångshamn
Porto Torres
Italien
Sardinien
Ankomsthamn
Civitavecchia
Italien
Latium
Avstånd
316 km
Färjerederier
Corsica Ferries, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
7 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Porto Torres Civitavecchia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Porto Torres till Civitavecchia kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 3782 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Porto Torres till Civitavecchia är 1052 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Porto Torres till Civitavecchia är 7 timmar 46 minuter. De långsammaste färjorna tar 8 timmar att nå Civitavecchia, medan de snabbaste båtarna anländer till Civitavecchia på 7 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Porto Torres kl 10:30. Den sista båten till Civitavecchia avgår från hamnen i Porto Torres kl 18:00.

Genomsnittspris för en Porto Torres till Civitavecchia färjeöverfart
1052 kr
Prisintervall för färjor Porto Torres Civitavecchia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 3782 kr
Genomsnittlig överfartstid Porto Torres Civitavecchia
7 timmar 46 minuter
Avgångstid för första färjan till Civitavecchia
10:30
Tid då sista färjan avgår till Civitavecchia
18:00
Ankomsttid för första färjan till Civitavecchia
02:00
Ankomsttid för sista färjan till Civitavecchia
21:30

Vilka bolag trafikerar mellan Porto Torres och Civitavecchia?

Om du vill resa mellan Porto Torres och Civitavecchia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Grimaldi Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Grimaldi Lines Porto Torres Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines grundades 1947 och har sitt säte i Neapel, Italien. Det erbjuder färjetrafik till flera destinationer i Europa och Nordafrika. På Vivanoda kan du jämföra priser för Porto Torres-Civitavecchia och boka en biljett från Grimaldi Lines mellan Porto Torres och Civitavecchia. Grimaldi Lines kör 4 överfarter i veckan till Civitavecchia från Porto Torres och restiden är 7 timmar 20 minuter. Mer information om Grimaldi Lines
7 timmar 20 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Porto Torres? Var anländer båtarna i Civitavecchia?

Avgångshamn i Porto Torres

Grimaldi Liness färjor till Civitavecchia avgår från följande hamnar i Porto Torres:

Porto Torres
Karta

Ankomsthamn i Civitavecchia

Grimaldi Lines fartyg anländer till Civitavecchia från följande hamnar:

Civitavecchia
Karta
Andra alternativa avgångar från Porto Torres till Civitavecchia
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Porto Torres till Civitavecchia tar det minst 7 timmar 20 minuter att täcka de 316 km mellan Porto Torres och Civitavecchia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Porto Torres och Civitavecchia på vintern) och färjerederiet (Grimaldi Lines). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Porto Torres och Civitavecchia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Porto Torres och Civitavecchia: Grimaldi Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Corsica Ferries, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines.

För att åka med båt från Porto Torres till Civitavecchia kan du hitta priser från 231 kr för det lägsta, till 3782 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1052 kr.

Den första färjan avgår från Porto Torres kl 10:30 till Civitavecchia.

Den sista färjan till Civitavecchia avgår vanligtvis från Porto Torres kl 18:00.

Färja Porto Torres Civitavecchia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Porto Torres till Civitavecchia

Vad kan man besöka och göra i Civitavecchia?

En av Civitavecchias mest kända sevärdheter är utan tvekan Michelangelos fästning. Denna imponerande 1500-talsfästning byggdes för att skydda hamnen från piratattacker. Du kan promenera längs vallarna och njuta av en hisnande utsikt över Medelhavet.

En annan intressant sevärdhet är katedralen Saint Francis of Assisi. Katedralen byggdes på 1600-talet och har en imponerande arkitektur och är hem för magnifika fresker och religiösa målningar.

Om du vill koppla av är Civitavecchias stränder ett utmärkt val. Du hittar sträckor med fin sand och kristallklart vatten, perfekt för en solig dag ute. Populära stränder är Terme Taurine och Sant'Agostino.

När det gäller transport har Civitavecchia ett välutvecklat bussnät som trafikerar alla delar av staden och det omgivande området. Du kan också utforska staden till fots, eftersom det finns många intressanta platser inom bekvämt räckhåll från hamnen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid