Porto Santo Stefano
Resa direkt till Giglio med färja
Giglio
Se priser

Hur tar man sig från Porto Santo Stefano till Giglio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Porto Santo Stefano till Giglio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Porto Santo Stefano till Giglio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Porto Santo Stefano till Giglio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Porto Santo Stefano till Giglio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Porto Santo Stefano Giglio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Porto Santo Stefano till Giglio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Porto Santo Stefano till Giglio

Avgångshamn
Porto Santo Stefano
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Giglio
Italien
Toscana
Avstånd
20 km
Färjerederier
Toremar
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Porto Santo Stefano Giglio: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Porto Santo Stefano till Giglio kan du hitta biljetter från 197 kr för en person om du reser utan bil till 1110 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Porto Santo Stefano till Giglio är 590 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Porto Santo Stefano till Giglio är 1 timmar. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå Giglio, medan de snabbaste båtarna anländer till Giglio på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Porto Santo Stefano kl 07:30. Den sista båten till Giglio avgår från hamnen i Porto Santo Stefano kl 16:00.

Genomsnittspris för en Porto Santo Stefano till Giglio färjeöverfart
590 kr
Prisintervall för färjor Porto Santo Stefano Giglio (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
197 kr - 1110 kr
Genomsnittlig överfartstid Porto Santo Stefano Giglio
1 timmar
Avgångstid för första färjan till Giglio
07:30
Tid då sista färjan avgår till Giglio
16:00
Ankomsttid för första färjan till Giglio
08:30
Ankomsttid för sista färjan till Giglio
17:00

Vilka bolag trafikerar mellan Porto Santo Stefano och Giglio?

Om du vill resa mellan Porto Santo Stefano och Giglio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Toremar Porto Santo Stefano Giglio
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Porto Santo Stefano-Giglio och boka en biljett från Toremar mellan Porto Santo Stefano och Giglio. Toremar kör 4 överfarter per dag till Giglio från Porto Santo Stefano och restiden är 1 timmar. Mer information om Toremar
1 timmar
4 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Porto Santo Stefano? Var anländer båtarna i Giglio?

Avgångshamn i Porto Santo Stefano

Toremars färjor till Giglio avgår från följande hamnar i Porto Santo Stefano:

Porto Santo Stefano
Karta

Ankomsthamn i Giglio

Toremar fartyg anländer till Giglio från följande hamnar:

Giglio
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Porto Santo Stefano Giglio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Porto Santo Stefano till Giglio

Vad kan man besöka och göra i Giglio?

En av Giglios främsta attraktioner är dess huvudby, även känd som Giglio Castello. Denna charmiga medeltida by ligger på en klippig kulle och omges av vallar med anor från 1200-talet. Besökare kan vandra genom de smala, slingrande gatorna, beundra de färgglada husen och ta in den hisnande havsutsikten. Missa inte ett besök i det medeltida slottet, som erbjuder en hisnande panoramautsikt.

En annan sevärdhet i Giglio är Campese-stranden, en av de vackraste stränderna på ön. Med sin fina sand och kristallklara vatten är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. Du kan också hyra en kajak eller paddla och utforska de dolda vikarna längs kusten.

Om du vill upptäcka Giglios undervattensskönhet får du inte missa chansen att dyka. Ön är full av spektakulära dykplatser, inklusive undervattensgrottor och vrak. Dykentusiaster kommer inte att bli besvikna på de magnifika reven och det mångsidiga marina livet.

När det gäller lokaltrafiken är det lätt att ta sig till ön Giglio från fastlandet med färja från Porto Santo Stefano, en liten kuststad i Toscana. Väl på ön kan man ta sig runt till fots eller med cykel, eftersom avstånden är ganska korta. Det finns också lokala bussar som hjälper dig att ta dig mellan de olika byarna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid