Porto Empedocle
Resa direkt till Linosa med färja
Linosa
Se priser

Hur tar man sig från Porto Empedocle till Linosa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Porto Empedocle till Linosa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Porto Empedocle till Linosa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Porto Empedocle till Linosa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Porto Empedocle till Linosa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Porto Empedocle Linosa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Porto Empedocle till Linosa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Porto Empedocle till Linosa

Avgångshamn
Porto Empedocle
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Linosa
Italien
Sicilien
Avstånd
169 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
5 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Porto Empedocle Linosa: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Porto Empedocle till Linosa kan du hitta biljetter från 474 kr för en person om du reser utan bil till 2868 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Porto Empedocle till Linosa är 1295 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Porto Empedocle till Linosa är 6 timmar 3 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 45 minuter att nå Linosa, medan de snabbaste båtarna anländer till Linosa på 3 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Porto Empedocle kl 14:30. Den sista båten till Linosa avgår från hamnen i Porto Empedocle kl 23:00.

Genomsnittspris för en Porto Empedocle till Linosa färjeöverfart
1295 kr
Prisintervall för färjor Porto Empedocle Linosa (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
474 kr - 2868 kr
Genomsnittlig överfartstid Porto Empedocle Linosa
6 timmar 3 minuter
Avgångstid för första färjan till Linosa
14:30
Tid då sista färjan avgår till Linosa
23:00
Ankomsttid för första färjan till Linosa
06:15
Ankomsttid för sista färjan till Linosa
17:30

Varför ta en färja från Porto Empedocle till Linosa?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Porto Empedocle till Linosa vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Linosa. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Porto Empedocle till Linosa är ett idealiskt sätt att resa.

För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Porto Empedocle till Linosa genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Porto Empedocle till Linosa, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Liberty Lines eller Siremar-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. I Porto Empedocle kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Liberty Lines eller Siremar-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! Den friska havsluften och vågorna som gungar färjan kommer att lugna dig omedelbart. Du kommer att anlända till Linosa och känna dig helt zen och energisk.

Vilka bolag trafikerar mellan Porto Empedocle och Linosa?

Om du vill resa mellan Porto Empedocle och Linosa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Porto Empedocle Linosa
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Porto Empedocle-Linosa och boka en biljett från Liberty Lines mellan Porto Empedocle och Linosa. Liberty Lines kör 5 överfarter i veckan till Linosa från Porto Empedocle och restiden är 3 timmar. Mer information om Liberty Lines
3 timmar
5 överfarter i veckan
Siremar Porto Empedocle Linosa
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Porto Empedocle-Linosa och boka en biljett från Siremar mellan Porto Empedocle och Linosa. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Porto Empedocle? Var anländer båtarna i Linosa?

Avgångshamn i Porto Empedocle

Liberty Lines eller Siremars färjor till Linosa avgår från följande hamnar i Porto Empedocle:

Porto Empedocle
Karta

Ankomsthamn i Linosa

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Linosa från följande hamnar:

Linosa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Porto Empedocle till Linosa tar det minst 3 timmar att täcka de 169 km mellan Porto Empedocle och Linosa.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Porto Empedocle och Linosa på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 5 överfarter i veckan mellan Porto Empedocle och Linosa.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Porto Empedocle och Linosa: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Porto Empedocle och Linosa reser du 169 km.

För att åka med båt från Porto Empedocle till Linosa kan du hitta priser från 474 kr för det lägsta, till 2868 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1295 kr.

Den första färjan avgår från Porto Empedocle kl 14:30 till Linosa.

Den sista färjan till Linosa avgår vanligtvis från Porto Empedocle kl 23:00.

Färja Porto Empedocle Linosa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Porto Empedocle till Linosa

Vad kan man besöka och göra i Linosa?

En av Linosas mest populära attraktioner är utan tvekan dess magnifika stränder. Det kristallklara vattnet och de dolda vikarna erbjuder en idyllisk miljö där man kan koppla av och njuta av havet. Bland de mest kända stränderna finns Cala Pozzolana, som är omgiven av lavaklippor och erbjuder en spektakulär panoramautsikt, och Cala Levante, en fin sandstrand som är känd för att vara en av de vackraste på ön.

För dem som gillar att utforska naturen finns det också ett antal vandringsleder som gör att man kan upptäcka öns varierande landskap. En av de mest populära lederna är Sentiero degli amanti, som erbjuder panoramautsikt över kusten och Vulkanberget.

När det gäller lokaltrafiken kan man bara ta sig till ön Linosa med båt. Färjor avgår regelbundet från Porto Empedocle på Sicilien och resan tar cirka fyra timmar. Väl på ön är det bästa sättet att ta sig runt till fots eller med cykel. Linosa är en ganska liten ö och det är lätt att besöka alla intressanta platser till fots. Du kan också hyra en cykel för att utforska ön i din egen takt.

Linosa är en liten italiensk ö som erbjuder en unik reseupplevelse. Med sina magnifika stränder, vandringsleder och orörda natur är denna ö den perfekta tillflyktsorten för dem som söker lugn och äkthet. Om du letar efter en destination utanför allfarvägarna är Linosa verkligen det bästa valet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid