Resa med båt från Porec till Veneto

Att resa med färja från Porec till Veneto är ett utmärkt val! Porec Veneto-färjor körs av 2 rederier (Venezia Lines eller Atlas Kompas) som trafikerar hamnarna i Venedig och Porec.

För att vara säker på att hitta en billig Porec Veneto båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Venezia Lines och Atlas Kompas.

Färja Porec Veneto i siffror

Länder
Kroatien
Italien
Antal överfarter
13 överfarter i veckan
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Porec Veneto färjerutter

Letar du efter en Porec till Veneto färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Porec och Veneto. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Atlas Kompas eller Venezia Lines erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Porec eller Venedig använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Porec Veneto färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Venezia Lines eller Atlas Kompas. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Porec och Veneto!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Porec Veneto - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Porec till Veneto

Veneto: Ankomst med färja från Porec och utforskning av regionen

Venedig är utan tvekan Venetos stjärna. Denna unika stad, som omges av lagunen, är byggd på en rad små öar som är sammanlänkade av kanaler och pittoreska broar, och erbjuder en exceptionell blandning av naturlig skönhet och arkitektonisk rikedom. Promenera längs Markusplatsen och beundra den majestätiska Markuskyrkan, och utforska sedan de smala gatorna och romantiska kanalerna medan du förlorar dig i stadens labyrint. Missa inte möjligheten att ta en gondoltur för en verkligt magisk upplevelse. Upptäck också Palazzo Ducale, basilikan Santa Maria Gloriosa dei Frari och Rialto, det gamla shoppingdistriktet.

Bara en timmes bilresa från Venedig ligger den charmiga staden Verona, känd som skådeplatsen för Shakespeares tragedi Romeo och Julia. Utforska Julias balkong och ta ett souvenirfoto, besök sedan Veronas romerska amfiteater, Arena, som fortfarande är värd för operor och konserter idag.

Veneto: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Veneto är i allmänhet våren (mars till juni) och hösten (september till november). Under dessa månader är klimatet behagligt, med milda temperaturer och soliga dagar. Medeltemperaturen ligger mellan 15°C och 25°C, perfekt för att strosa på gatorna i historiska städer som Venedig, Verona och Padua, eller för att utforska den venetianska landsbygden.

Sommaren (juli och augusti) är också en populär tid att resa i Veneto. Det kan dock vara mycket varmt, med temperaturer som ibland når upp till 35°C. Dessutom är det ofta mycket folk på turistmålen under denna period, vilket kan göra besöken mindre trevliga. Vi rekommenderar därför att du bokar dina biljetter i förväg och undviker rusningstid för att få ut så mycket som möjligt av din sommarsemester.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None