Ponza
Resa direkt till Formia med färja
Formia
Se priser

Hur tar man sig från Ponza till Formia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ponza till Formia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ponza till Formia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ponza till Formia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ponza till Formia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Laziomar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ponza Formia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Laziomar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ponza till Formia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ponza till Formia

Avgångshamn
Ponza
Italien
Pontinska öarna
Ankomsthamn
Formia
Italien
Latium
Avstånd
67 km
Färjerederier
Laziomar
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ponza och Formia?

Om du vill resa mellan Ponza och Formia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Laziomar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Laziomar Ponza Formia
Laziomar
Laziomar bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ponza och Formia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ponza-Formia och boka en biljett från Laziomar mellan Ponza och Formia. Laziomar kör 14 överfarter i veckan till Formia från Ponza och restiden är 2 timmar 30 minuter. Mer information om Laziomar
2 timmar 30 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Ponza? Var anländer båtarna i Formia?

Avgångshamn i Ponza

Laziomars färjor till Formia avgår från följande hamnar i Ponza:

Ponza
Karta

Ankomsthamn i Formia

Laziomar fartyg anländer till Formia från följande hamnar:

Formia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ponza Formia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ponza till Formia

Vad kan man besöka och göra i Formia?

En av Formias främsta attraktioner är den pittoreska strandpromenaden Viale di Giove, som löper längs kusten och erbjuder magnifik havsutsikt. Det är den perfekta platsen för en romantisk promenad i solnedgången eller för att njuta av en glass med familjen. Formias stränder är också ett riktigt paradis för vattensportsfantaster, med aktiviteter som dykning, vindsurfing och kitesurfing.

Formias gamla stad, som ligger på en kulle, är också väl värd ett besök. Här kan du vandra genom kullerstensgatorna och beundra den medeltida arkitekturen i de historiska kyrkorna och palatsen. Missa inte katedralen San Giovanni Battista, byggd på 1000-talet och hem för några magnifika fresker.

På en dagsutflykt från Formia kan du besöka ön Ponza, som är lätt att nå med färja. Ponza är en vacker liten ö som är känd för sina avskilda vikar och sitt turkosa vatten. Här kan du hyra en båt för att utforska havsgrottorna och njuta av det spektakulära landskapet.

När det gäller lokaltrafiken är Formia väl försett med bussar som förbinder staden med andra destinationer i regionen. Du kan också hyra en bil för att utforska området i din egen takt. Om du föredrar kollektivtrafik finns det också tåg som tar dig till Rom och andra närliggande områden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid