Ponza
Resa direkt till Anzio med färja
Anzio
Se priser

Hur tar man sig från Ponza till Anzio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ponza till Anzio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ponza till Anzio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ponza till Anzio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ponza till Anzio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Laziomar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ponza Anzio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Laziomar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ponza till Anzio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ponza till Anzio

Avgångshamn
Ponza
Italien
Pontinska öarna
Ankomsthamn
Anzio
Italien
Latium
Avstånd
68 km
Färjerederier
Laziomar
Frekvens av överfarter
9 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ponza och Anzio?

Om du vill resa mellan Ponza och Anzio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Laziomar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Laziomar Ponza Anzio
Laziomar
Laziomar bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ponza och Anzio. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ponza-Anzio och boka en biljett från Laziomar mellan Ponza och Anzio. Laziomar kör 9 överfarter i veckan till Anzio från Ponza och restiden är 1 timmar 20 minuter. Mer information om Laziomar
1 timmar 20 minuter
9 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Ponza? Var anländer båtarna i Anzio?

Avgångshamn i Ponza

Laziomars färjor till Anzio avgår från följande hamnar i Ponza:

Ponza
Karta

Ankomsthamn i Anzio

Laziomar fartyg anländer till Anzio från följande hamnar:

Anzio
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ponza Anzio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ponza till Anzio

Vad kan man besöka och göra i Anzio?

En av Anzios huvudattraktioner är den pittoreska hamnen, där du kan beundra de färgglada båtarna medan du njuter av färska skaldjur på en av de många restaurangerna vid vattnet. Passa på att utforska stadens historiska centrum, fullt av smala kullerstensgator, medeltida byggnader och charmiga kyrkor. Gamla stan är också den perfekta platsen för shopping, med traditionella butiker där du kan köpa lokala produkter som olivolja, vin och ost.

För historieintresserade är ett besök till ruinerna av den antika romerska staden Lavinium ett måste. Här kan man beundra resterna av en romersk teater, termiska bad, ett forum och många andra byggnader med anor från antiken. I närheten ligger också Forte Sangallo, ett imponerande slott som byggdes på 1500-talet för att skydda staden från attacker från havet.

Om du vill koppla av och bada har Anzio magnifika gyllene sandstränder som är perfekta för en mängd olika vattensporter som vindsurfing och kajakpaddling. Stränderna är välskötta och erbjuder en mängd olika tjänster, som solstolar och parasoller för uthyrning, samt barer och restauranger för förfriskningar.

För att ta sig runt i staden kan man använda lokalbussarna som går mellan de olika stadsdelarna i Anzio. Taxi finns också lätt tillgängligt och är ett bekvämt sätt att ta sig runt, särskilt för att besöka avlägsna turistplatser.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid