Ponta Delgada
Resa direkt till Horta med färja
Horta
Se priser

Hur tar man sig från Ponta Delgada till Horta med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ponta Delgada till Horta? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ponta Delgada till Horta är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ponta Delgada till Horta, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ponta Delgada till Horta så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ponta Delgada Horta som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ponta Delgada till Horta behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ponta Delgada till Horta

Avgångshamn
Ponta Delgada
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Horta
Portugal
Azorerna
Avstånd
274 km
Färjerederier
Atlanticoline
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
13 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ponta Delgada och Horta?

Om du vill resa mellan Ponta Delgada och Horta med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Ponta Delgada Horta
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ponta Delgada-Horta och boka en biljett från Atlanticoline mellan Ponta Delgada och Horta. Atlanticoline kör 3 överfarter i veckan till Horta från Ponta Delgada och restiden är 13 timmar 50 minuter. Mer information om Atlanticoline
13 timmar 50 minuter
3 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Ponta Delgada? Var anländer båtarna i Horta?

Avgångshamn i Ponta Delgada

Atlanticolines färjor till Horta avgår från följande hamnar i Ponta Delgada:

Ponta Delgada
Karta

Ankomsthamn i Horta

Atlanticoline fartyg anländer till Horta från följande hamnar:

Horta
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ponta Delgada Horta - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ponta Delgada till Horta

Vad kan man besöka och göra i Horta?

När du anländer till Horta kommer du omedelbart att förundras över den magnifika hamnen, som anses vara en av de vackraste i världen. Du kan promenera längs kajen och beundra de färgglada båtarna som ligger förtöjda där. Missa inte chansen att sätta din prägel på hamnväggarna genom att göra en graffiti, en tradition som utövas av sjömän över hela världen.

För historiefantaster är ett besök på Forte de Santa Cruz, som byggdes på 1500-talet, ett måste. Därifrån har du en imponerande panoramautsikt över bukten. Hortamuseet är också ett måste, med sin samling av maritima artefakter och lokala konstverk.

Om du är en naturälskare är området runt Horta också fullt av underverk. Parque Florestal do Capelo, bara några kilometer från staden, erbjuder vandringsleder som tar dig in i hjärtat av den frodiga grönskan på ön Faial. Och missa inte ett besök i Caldeira, en imponerande vulkankrater med hisnande vyer.

För att ta sig runt i Horta och det omgivande området rekommenderar vi att man hyr en bil, eftersom kollektivtrafiken är begränsad. På så sätt kan du upptäcka de olika turistmålen i din egen takt. Du kan också hyra cyklar för att utforska staden och dess omgivningar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid