Piran
Resa direkt till Rovinj med färja
Rovinj
Se priser

Hur tar man sig från Piran till Rovinj med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Piran till Rovinj? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Piran till Rovinj är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Piran till Rovinj, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Piran till Rovinj så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Trieste Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Piran Rovinj som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Trieste Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Piran till Rovinj behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Piran till Rovinj

Avgångshamn
Piran
Slovenien
Ankomsthamn
Rovinj
Kroatien
Istrien
Avstånd
50 km
Färjerederier
Trieste Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Piran och Rovinj?

Om du vill resa mellan Piran och Rovinj med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Trieste Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Trieste Lines Piran Rovinj
Trieste Lines
Trieste Lines grundades 2015 och har sitt säte i Italien. Det erbjuder överfarter mellan Italien och Kroatien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Piran-Rovinj och boka en biljett från Trieste Lines mellan Piran och Rovinj. Mer information om Trieste Lines

Var avgår färjorna från i Piran? Var anländer båtarna i Rovinj?

Avgångshamn i Piran

Trieste Liness färjor till Rovinj avgår från följande hamnar i Piran:

Piran
Karta

Ankomsthamn i Rovinj

Trieste Lines fartyg anländer till Rovinj från följande hamnar:

Rovinj
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Piran Rovinj - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Piran till Rovinj

Vad kan man besöka och göra i Rovinj?

Det som gör Rovinj unikt är den medeltida gamla stadsdelen som ligger på en smal halvö. De smala, slingrande kullerstensgatorna, kantade av färgglada hus med fönsterluckor av trä, skapar en romantisk och autentisk atmosfär. Strosa genom de smala gatorna, upptäck lugna torg och beundra panoramautsikten från den gamla stadsmuren.

En av Rovinjs huvudattraktioner är S:ta Eufemias katedral, som dominerar staden från sitt majestätiska torn. Katedralen är från 1700-talet och rymmer relikerna från Rovinjs skyddshelgon. Från toppen av tornet har man en fantastisk utsikt över staden och de omgivande öarna.

Det bästa sättet att ta sig runt i Rovinj är till fots. Stadens kompakta storlek gör det lätt att ta sig runt och dra full nytta av dess charm. Men om du vill utforska det omgivande området kan du hyra en cykel eller ta en taxi. Vattentaxi är också mycket populärt för resor till närliggande öar, som Red Island eller Saint-Cathérine Island.

Rovinj är också känt för sina pittoreska stränder. Vissa ligger i själva staden, som stranden Lone Bay, medan andra är tillgängliga med båt, som stranden Katarina. Med sitt kristallklara vatten och doftande tallskogar erbjuder Rovinj besökare en idyllisk miljö där man kan koppla av och simma.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid