Piran
Resa direkt till Porec med färja
Porec
Se priser

Hur tar man sig från Piran till Porec med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Piran till Porec? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Piran till Porec är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Piran till Porec, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Piran till Porec så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Trieste Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Piran Porec som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Trieste Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Piran till Porec behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Piran till Porec

Avgångshamn
Piran
Slovenien
Ankomsthamn
Porec
Kroatien
Istrien
Avstånd
34 km
Färjerederier
Trieste Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Piran och Porec?

Om du vill resa mellan Piran och Porec med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Trieste Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Trieste Lines Piran Porec
Trieste Lines
Trieste Lines grundades 2015 och har sitt säte i Italien. Det erbjuder överfarter mellan Italien och Kroatien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Piran-Porec och boka en biljett från Trieste Lines mellan Piran och Porec. Mer information om Trieste Lines

Var avgår färjorna från i Piran? Var anländer båtarna i Porec?

Avgångshamn i Piran

Trieste Liness färjor till Porec avgår från följande hamnar i Piran:

Piran
Karta

Ankomsthamn i Porec

Trieste Lines fartyg anländer till Porec från följande hamnar:

Porec
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Piran Porec - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Piran till Porec

Vad kan man besöka och göra i Porec?

Porecs främsta attraktion är utan tvekan den gamla stadsdelen, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Strosa genom de pittoreska gatorna och beundra de magnifika exemplen på romansk, venetiansk och gotisk arkitektur. Passa på att besöka den berömda Euphrasian-basilikan, ett mästerverk av bysantinsk konst från 600-talet.

Förutom sitt rika kulturarv har Porec också några fantastiska stränder. Huvudstranden, som heter Zelena Laguna, är perfekt för att koppla av och njuta av den kroatiska solen. Det finns också många små, avskilda vikar längs kusten, där du kan simma i kristallklart vatten.

För att utforska området runt Porec kan du hyra en cykel och ta cykelvägarna som slingrar sig genom den omgivande landsbygden. På så sätt kan du upptäcka Istriens magnifika landskap med olivlundar, vingårdar och pittoreska byar.

Om du inte vill trampa kan du också ta båten till ön Saint-Nicolas, som ligger precis mittemot staden. Ön har vackra stränder och gott om möjligheter till dykning och vattensporter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid