Piombino
Resa direkt till Rio Marina med färja
Rio Marina
Se priser

Hur tar man sig från Piombino till Rio Marina med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Piombino till Rio Marina? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Piombino till Rio Marina är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Piombino till Rio Marina, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Piombino till Rio Marina så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Piombino Rio Marina som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Piombino till Rio Marina behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Piombino till Rio Marina

Avgångshamn
Piombino
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Rio Marina
Italien
Toscana
Avstånd
15 km
Färjerederier
Toremar
Frekvens av överfarter
8 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Piombino Rio Marina: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Piombino till Rio Marina kan du hitta biljetter från 162 kr för en person om du reser utan bil till 1191 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Piombino till Rio Marina är 520 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Piombino till Rio Marina är 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 45 minuter att nå Rio Marina, medan de snabbaste båtarna anländer till Rio Marina på 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Piombino kl 08:20. Den sista båten till Rio Marina avgår från hamnen i Piombino kl 15:30.

Genomsnittspris för en Piombino till Rio Marina färjeöverfart
520 kr
Prisintervall för färjor Piombino Rio Marina (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
162 kr - 1191 kr
Genomsnittlig överfartstid Piombino Rio Marina
45 minuter
Avgångstid för första färjan till Rio Marina
08:20
Tid då sista färjan avgår till Rio Marina
15:30
Ankomsttid för första färjan till Rio Marina
09:05
Ankomsttid för sista färjan till Rio Marina
16:15

Vilka bolag trafikerar mellan Piombino och Rio Marina?

Om du vill resa mellan Piombino och Rio Marina med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Toremar Piombino Rio Marina
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Piombino-Rio Marina och boka en biljett från Toremar mellan Piombino och Rio Marina. Toremar kör 8 överfarter per dag till Rio Marina från Piombino och restiden är 50 minuter. Mer information om Toremar
50 minuter
8 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Piombino? Var anländer båtarna i Rio Marina?

Avgångshamn i Piombino

Toremars färjor till Rio Marina avgår från följande hamnar i Piombino:

Piombino
Karta

Ankomsthamn i Rio Marina

Toremar fartyg anländer till Rio Marina från följande hamnar:

Rio Marina
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Piombino Rio Marina - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Piombino till Rio Marina

Vad kan man besöka och göra i Rio Marina?

En av Rio Marinas främsta attraktioner är den pittoreska hamnen. Promenera längs den färgglada strandpromenaden och beundra de traditionella fiskebåtarna som ligger förtöjda där. Du kan också ta en färja till andra vackra kuststäder på ön Elba, till exempel Porto Azzurro och Portoferraio.

För en kulturell upplevelse, besök Minerals and Mining Museum i Rio Marina. Detta fascinerande museum berättar om regionens gruvhistoria och visar en imponerande samling mineraler och kristaller.

Strandälskare kommer att bli förtjusta över Rio Marinas pittoreska stränder. Bland de mest populära är Rio Marina-stranden, som erbjuder kristallklart vatten och en lugn atmosfär. Topinetti-stranden är också ett utmärkt ställe att koppla av och njuta av solen.

Om du vill utforska området runt Rio Marina finns det gott om alternativ. Missa inte ett besök i Tuscan Archipelago National Park, som är hem för spektakulär flora och fauna. Du kan också besöka den vackra muromgärdade staden Porto Azzurro, bara några kilometer från Rio Marina.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid