Piombino
Resa direkt till Pianosa med färja
Pianosa
Se priser

Hur tar man sig från Piombino till Pianosa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Piombino till Pianosa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Piombino till Pianosa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Piombino till Pianosa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Piombino till Pianosa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Piombino Pianosa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Piombino till Pianosa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Piombino till Pianosa

Avgångshamn
Piombino
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Pianosa
Italien
Toscana
Avstånd
53 km
Färjerederier
Toremar
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Piombino Pianosa: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Piombino till Pianosa kan du hitta biljetter från 358 kr för en person om du reser utan bil till 393 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Piombino till Pianosa är 382 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Piombino till Pianosa är 2 timmar 50 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 50 minuter att nå Pianosa, medan de snabbaste båtarna anländer till Pianosa på 2 timmar 50 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Piombino kl 08:20.

Genomsnittspris för en Piombino till Pianosa färjeöverfart
382 kr
Prisintervall för färjor Piombino Pianosa (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
358 kr - 393 kr
Genomsnittlig överfartstid Piombino Pianosa
2 timmar 50 minuter
Avgångstid för första färjan till Pianosa
08:20
Ankomsttid för första färjan till Pianosa
11:10

Vilka bolag trafikerar mellan Piombino och Pianosa?

Om du vill resa mellan Piombino och Pianosa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Toremar Piombino Pianosa
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Piombino-Pianosa och boka en biljett från Toremar mellan Piombino och Pianosa. Toremar kör 1 överfarter i veckan till Pianosa från Piombino och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Toremar
2 timmar 50 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Piombino? Var anländer båtarna i Pianosa?

Avgångshamn i Piombino

Toremars färjor till Pianosa avgår från följande hamnar i Piombino:

Piombino
Karta

Ankomsthamn i Pianosa

Toremar fartyg anländer till Pianosa från följande hamnar:

Pianosa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Piombino Pianosa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Piombino till Pianosa

Vad kan man besöka och göra i Pianosa?

Pianosa har en yta på bara 10 kvadratkilometer och är ett perfekt resmål för den som älskar natur och lugn. Ön är huvudsakligen täckt av maquis från Medelhavet och erbjuder en fantastisk panoramautsikt över kusten och det kristallklara vattnet i havet.

En av Pianosas främsta sevärdheter är fängelset, som en gång i tiden var mycket säkert och i drift fram till 1970. Idag kan besökare vandra fritt runt i de gamla fängelsebyggnaderna och lära sig mer om denna unika plats historia.

Förutom fängelset finns det också ett skyddat naturreservat i Pianosa, som utgör en värdefull livsmiljö för en mängd olika flyttfåglar och marina arter. Dykentusiaster kommer att bli glada över att upptäcka öns rika och färgglada havsbotten.

Transportmöjligheterna på Pianosa är begränsade på grund av dess ringa storlek. Faktum är att du inte hittar några bilar eller motorcyklar här. Det bästa sättet att upptäcka ön är till fots eller genom att hyra en cykel. Stigarna är välutformade och lätta att navigera, vilket ger en unik möjlighet att koppla bort stadslivet och njuta av lugnet i denna oförstörda naturmiljö.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid