Piombino
Resa direkt till Cavo med färja
Cavo
Se priser

Hur tar man sig från Piombino till Cavo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Piombino till Cavo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Piombino till Cavo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Piombino till Cavo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Piombino till Cavo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Moby Lines eller Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Piombino Cavo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Moby Lines eller Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Piombino till Cavo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Piombino till Cavo

Avgångshamn
Piombino
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Cavo
Italien
Toscana
Avstånd
11 km
Färjerederier
Moby Lines, Toremar
Frekvens av överfarter
10 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Piombino Cavo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Piombino till Cavo kan du hitta biljetter från 208 kr för en person om du reser utan bil till 1457 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Piombino till Cavo är 463 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Piombino till Cavo är 22 minuter. De långsammaste färjorna tar 30 minuter att nå Cavo, medan de snabbaste båtarna anländer till Cavo på 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Piombino kl 08:40. Den sista båten till Cavo avgår från hamnen i Piombino kl 16:00.

Genomsnittspris för en Piombino till Cavo färjeöverfart
463 kr
Prisintervall för färjor Piombino Cavo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
208 kr - 1457 kr
Genomsnittlig överfartstid Piombino Cavo
22 minuter
Avgångstid för första färjan till Cavo
08:40
Tid då sista färjan avgår till Cavo
16:00
Ankomsttid för första färjan till Cavo
08:55
Ankomsttid för sista färjan till Cavo
16:30

Varför ta en färja från Piombino till Cavo?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Piombino till Cavo vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Cavo. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Piombino till Cavo är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Piombino till Cavo är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Piombino till Cavo, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Moby Lines eller Toremar-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Piombino-Cavo kan du gå ut på Moby Lines eller Toremar-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Cavo full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Piombino och Cavo?

Om du vill resa mellan Piombino och Cavo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Moby Lines eller Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Moby Lines Piombino Cavo
Moby Lines
Moby Lines är ett italienskt färjerederi som har trafikerat Sardinien och Korsika från Italien sedan 1959. Hur bokar jag en Moby Lines Piombino Cavo-överfart? Genom att använda Vivanoda och dess sökmotor för flera transporter! På Vivanoda kan du jämföra priser för Piombino-Cavo och boka en biljett från Moby Lines mellan Piombino och Cavo. Moby Lines kör 5 överfarter per dag till Cavo från Piombino och restiden är 30 minuter. Mer information om Moby Lines
30 minuter
5 överfarter per dag
Toremar Piombino Cavo
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Piombino-Cavo och boka en biljett från Toremar mellan Piombino och Cavo. Toremar kör 5 överfarter per dag till Cavo från Piombino och restiden är 20 minuter. Mer information om Toremar
20 minuter
5 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Piombino? Var anländer båtarna i Cavo?

Avgångshamn i Piombino

Moby Lines eller Toremars färjor till Cavo avgår från följande hamnar i Piombino:

Piombino
Karta

Ankomsthamn i Cavo

Toremar eller Moby Lines fartyg anländer till Cavo från följande hamnar:

Cavo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Piombino till Cavo tar det minst 20 minuter att täcka de 11 km mellan Piombino och Cavo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Piombino och Cavo på vintern) och färjerederiet (Moby Lines och Toremar). Det finns för närvarande 10 överfarter per dag mellan Piombino och Cavo.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Piombino och Cavo: Moby Lines och Toremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Moby Lines, Toremar.

Under din överfart mellan Piombino och Cavo reser du 11 km.

För att åka med båt från Piombino till Cavo kan du hitta priser från 208 kr för det lägsta, till 1457 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 463 kr.

Den första färjan avgår från Piombino kl 08:40 till Cavo.

Den sista färjan till Cavo avgår vanligtvis från Piombino kl 16:00.

Färja Piombino Cavo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Piombino till Cavo

Vad kan man besöka och göra i Cavo?

En av Cavos största attraktioner är dess sandstrand, kantad av kristallklart vatten. Besökare kan koppla av på stranden och njuta av solens strålar, dyka för att upptäcka områdets färgstarka marina liv, eller njuta av vattensporter som kajakpaddling eller vindsurfing. Stranden är också utrustad med solstolar och parasoller för extra komfort.

För dem som vill utforska området är Cavo omgivet av vacker natur. Vandra längs vandringslederna som slingrar sig genom de omgivande kullarna och skogarna och erbjuder panoramautsikt över Medelhavet. Missa inte ett besök i den toskanska skärgårdsparken, som är hem för en mängd unika djur- och växtarter.

Cavo har också ett rikt kulturarv. Missa inte ett besök i kyrkan San Giacomo, en medeltida byggnad med spektakulära fresker och skulpturer. Du kan också besöka det arkeologiska museet, som ställer ut artefakter som går tillbaka till romartiden.

När det gäller lokaltrafiken är Cavo en liten stad som är lätt att ta sig runt i till fots. Du kan strosa genom de pittoreska gatorna och beundra den lokala arkitekturen. Om du vill utforska det omgivande området kan du hyra en cykel eller skoter för att utforska i din egen takt. Du kan också ta en färja till andra städer på ön Elba eller det italienska fastlandet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid