Peschici
Resa direkt till San Nicola med färja
San Nicola
Se priser

Hur tar man sig från Peschici till San Nicola med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Peschici till San Nicola? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Peschici till San Nicola är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Peschici till San Nicola, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Peschici till San Nicola så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som MS&G. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Peschici San Nicola som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta MS&G-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Peschici till San Nicola behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Peschici till San Nicola

Avgångshamn
Peschici
Italien
Apulien
Ankomsthamn
San Nicola
Italien
Apulien
Avstånd
46 km
Färjerederier
MS&G
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Peschici och San Nicola?

Om du vill resa mellan Peschici och San Nicola med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat MS&G som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

MS&G Peschici San Nicola
MS&G
MS&G bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Peschici och San Nicola. På Vivanoda kan du jämföra priser för Peschici-San Nicola och boka en biljett från MS&G mellan Peschici och San Nicola. Mer information om MS&G

Var avgår färjorna från i Peschici? Var anländer båtarna i San Nicola?

Avgångshamn i Peschici

MS&Gs färjor till San Nicola avgår från följande hamnar i Peschici:

Peschici
Karta

Ankomsthamn i San Nicola

MS&G fartyg anländer till San Nicola från följande hamnar:

San Nicola
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Peschici San Nicola - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Peschici till San Nicola

Vad kan man besöka och göra i San Nicola?

En av San Nicolas huvudattraktioner är den spektakulära katedralen som är tillägnad Sankt Nikolaus. Den imponerande romanska byggnaden uppfördes på 1000-talet och är ett anmärkningsvärt exempel på den tidens religiösa arkitektur. Inuti kan du beundra magnifika fresker och San Nicolas grav.

När du har utforskat katedralen bör du ta en promenad genom de smala, slingrande gatorna i den gamla stadsdelen. Här hittar du pittoreska stenhus, små skuggiga torg och charmiga hantverksbutiker. Ta dig tid att stanna till på något av de lokala kaféerna för en äkta espresso eller ett utsökt bakverk.

San Nicola är också omgivet av magnifik natur. Bara några kilometer från staden ligger naturreservatet Torre Guaceto, ett riktigt paradis för naturälskare. Utforska sanddynerna, saltmarkerna och de många fågelarterna som lever i området. Du kan också simma i det kristallklara vattnet i Adriatiska havet eller koppla av på en av de fina sandstränderna.

För att ta dig runt i staden och det omgivande området rekommenderar vi att du hyr en bil. Detta ger dig friheten att utforska området på din fritid. Du kan också använda kollektivtrafiken, som bussar eller tåg, för att enkelt ta dig runt i området.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid