Penzance
Resa direkt till Isles Of Scilly med flyg, färja
Isles Of Scilly
Se priser

Hur tar man sig från Penzance till Isles Of Scilly med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Penzance till Isles Of Scilly? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Penzance till Isles Of Scilly är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Penzance till Isles Of Scilly, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Penzance till Isles Of Scilly så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Scillonian Ferry. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Penzance Isles Of Scilly som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Scillonian Ferry-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Penzance till Isles Of Scilly behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Penzance till Isles Of Scilly

Avgångshamn
Penzance
Storbritannien
England
Ankomsthamn
Isles Of Scilly
Storbritannien
Avstånd
59 km
Färjerederier
Scillonian Ferry
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
2 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Penzance Isles Of Scilly: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Penzance till Isles Of Scilly kan du hitta biljetter från 1122 kr för en person om du reser utan bil till 1237 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Penzance till Isles Of Scilly är 1145 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Penzance till Isles Of Scilly är 2 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 45 minuter att nå Isles Of Scilly, medan de snabbaste båtarna anländer till Isles Of Scilly på 2 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Penzance kl 09:15. Den sista båten till Isles Of Scilly avgår från hamnen i Penzance kl 10:15.

Genomsnittspris för en Penzance till Isles Of Scilly färjeöverfart
1145 kr
Prisintervall för färjor Penzance Isles Of Scilly (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1122 kr - 1237 kr
Genomsnittlig överfartstid Penzance Isles Of Scilly
2 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Isles Of Scilly
09:15
Tid då sista färjan avgår till Isles Of Scilly
10:15
Ankomsttid för första färjan till Isles Of Scilly
12:00
Ankomsttid för sista färjan till Isles Of Scilly
13:00

Vilka bolag trafikerar mellan Penzance och Isles Of Scilly?

Om du vill resa mellan Penzance och Isles Of Scilly med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Scillonian Ferry som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Scillonian Ferry Penzance Isles Of Scilly
Scillonian Ferry
Scillonian Ferry bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Penzance och Isles Of Scilly. På Vivanoda kan du jämföra priser för Penzance-Isles Of Scilly och boka en biljett från Scillonian Ferry mellan Penzance och Isles Of Scilly. Scillonian Ferry kör 3 överfarter per dag till Isles Of Scilly från Penzance och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Scillonian Ferry
2 timmar 50 minuter
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Penzance? Var anländer båtarna i Isles Of Scilly?

Avgångshamn i Penzance

Scillonian Ferrys färjor till Isles Of Scilly avgår från följande hamnar i Penzance:

Penzance Harbour
Karta

Ankomsthamn i Isles Of Scilly

Scillonian Ferry fartyg anländer till Isles Of Scilly från följande hamnar:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Penzance Isles Of Scilly - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Penzance till Isles Of Scilly

Vad kan man besöka och göra i Isles Of Scilly?

En av de mest populära attraktionerna på Scillyöarna är den subtropiska Abbey Gardens på ön Tresco. Med exotiska växter från hela världen erbjuder denna trädgård slående skönhet och lugnande stillhet. Besökare kan vandra bland de magnifika blommorna samtidigt som de beundrar den spektakulära utsikten över det omgivande havet.

Ett annat måste är Cromwell Castle på ön St Mary's. Detta fort byggdes under det engelska inbördeskriget och erbjuder panoramautsikt över bukten och de andra öarna i skärgården. Historiefantaster kommer att uppskatta en guidad tur för att lära sig mer om fortets betydelse genom historien.

Vattensporter är också mycket populära på Scillyöarna. Besökare kan utforska det kristallklara vattnet genom att dyka eller hyra en kajak för att utforska de dolda vikarna och branta klipporna. Segling är också mycket populärt här, med stadiga vindar och vackra omgivningar.

För att resa mellan öarna kan besökare använda den reguljära passagerarbåtstrafiken som förbinder de olika öarna. Det är ett bekvämt och pittoreskt sätt att utforska det omgivande området. Du kan också hyra cyklar för att ta dig runt på huvudön St Mary's och upptäcka dess många stigar och avskilda stränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid