Patras
Resa direkt till Sami med färja
Sami
Se priser

Hur tar man sig från Patras till Sami med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Patras till Sami? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Patras till Sami är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Patras till Sami, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Patras till Sami så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Kefalonian Lines eller Ionian Group. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Patras Sami som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Kefalonian Lines eller Ionian Group-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Patras till Sami behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Patras till Sami

Avgångshamn
Patras
Grekland
Västra grekland
Ankomsthamn
Sami
Grekland
Joniska öarna
Avstånd
95 km
Färjerederier
Kefalonian Lines, Ionian Group
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Patras Sami: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Patras till Sami kan du hitta biljetter från 185 kr för en person om du reser utan bil till 971 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Patras till Sami är 578 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Patras till Sami är 3 timmar 18 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 30 minuter att nå Sami, medan de snabbaste båtarna anländer till Sami på 3 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Patras kl 13:00. Den sista båten till Sami avgår från hamnen i Patras kl 13:30.

Genomsnittspris för en Patras till Sami färjeöverfart
578 kr
Prisintervall för färjor Patras Sami (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
185 kr - 971 kr
Genomsnittlig överfartstid Patras Sami
3 timmar 18 minuter
Avgångstid för första färjan till Sami
13:00
Tid då sista färjan avgår till Sami
13:30
Ankomsttid för första färjan till Sami
16:00
Ankomsttid för sista färjan till Sami
16:30

Varför ta en färja från Patras till Sami?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Patras till Sami vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Sami. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Patras till Sami är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeresan Patras Sami är precis tvärtom. Färjor som drivs av Kefalonian Lines eller Ionian Group är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Sami utan stress och helt avslappnad.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Som en allmän regel är en resa från Patras till Sami mycket snabbare med flyg. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under färjeturen Patras Sami med Ionian Group eller Kefalonian Lines finns det otaliga möjligheter att njuta av restauranger och barer, eller att promenera och sola på ett strandpromenaddäck... Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ombord på en Kefalonian Lines eller Ionian Group-färja får du en smidig start från Patras och seglar i mindre än 40 km/h till Sami. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Patras-Sami är lite för kort!

Vilka bolag trafikerar mellan Patras och Sami?

Om du vill resa mellan Patras och Sami med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Kefalonian Lines eller Ionian Group som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Kefalonian Lines Patras Sami
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Patras och Sami. På Vivanoda kan du jämföra priser för Patras-Sami och boka en biljett från Kefalonian Lines mellan Patras och Sami. Kefalonian Lines kör 7 överfarter i veckan till Sami från Patras och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Kefalonian Lines
2 timmar 50 minuter
7 överfarter i veckan
Ionian Group Patras Sami
Ionian Group
Ionian Group bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Patras och Sami. På Vivanoda kan du jämföra priser för Patras-Sami och boka en biljett från Ionian Group mellan Patras och Sami. Mer information om Ionian Group

Var avgår färjorna från i Patras? Var anländer båtarna i Sami?

Avgångshamn i Patras

Kefalonian Lines eller Ionian Groups färjor till Sami avgår från följande hamnar i Patras:

Patras Terminal Ferry Sud
Karta
Patras Terminal Ferry Nord
Karta

Ankomsthamn i Sami

Ionian Group eller Kefalonian Lines fartyg anländer till Sami från följande hamnar:

Sami
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Patras till Sami tar det minst 2 timmar 50 minuter att täcka de 95 km mellan Patras och Sami.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Patras och Sami på vintern) och färjerederiet (Kefalonian Lines och Ionian Group). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Patras och Sami.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Patras och Sami: Kefalonian Lines och Ionian Group.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Kefalonian Lines, Ionian Group.

Under din överfart mellan Patras och Sami reser du 95 km.

För att åka med båt från Patras till Sami kan du hitta priser från 185 kr för det lägsta, till 971 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 578 kr.

Den första färjan avgår från Patras kl 13:00 till Sami.

Den sista färjan till Sami avgår vanligtvis från Patras kl 13:30.

Färja Patras Sami - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Patras till Sami

Vad kan man besöka och göra i Sami?

En av Samis mest populära sevärdheter är Melissani-grottan. Den imponerande underjordiska grottan ligger bara några kilometer från staden och är känd för sin turkosa sjö, där besökarna kan åka båt genom stalaktiter och stalagmiter.

En annan sevärdhet i Sami är den forntida samiska arkeologiska utgrävningsplatsen, som ligger nära staden. Här kan besökarna beundra ruinerna av en antik teater, gymnastiksal och agora, samt lämningar från romartiden. Det är en riktig resa tillbaka i tiden för historiefantaster.

När det gäller lokala transporter är hyrbil det mest praktiska sättet att utforska regionen. Detta gör att resenärer kan komma och gå som de vill och enkelt besöka de attraktioner som ligger nära Sami. Det är också möjligt att ta bussen för att ta sig runt i staden och det omgivande området, även om tidtabellerna kan vara begränsade.

För dem som föredrar utomhusaktiviteter erbjuder Sami ett antal fritidsalternativ. De lokala stränderna, som Antisamos Beach och Karavomylos Beach, är perfekta för att simma och koppla av i solen. Vandringsentusiaster kan också dra nytta av de pittoreska vandringslederna som slingrar sig genom de omgivande kullarna och erbjuder hisnande vyer över Joniska havet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid