Resa med båt från Patras till Marches

Att resa med färja från Patras till Marches är ett utmärkt val! Patras Marches-färjor körs av 2 rederier (Superfast Ferries eller Minoan Lines) som trafikerar hamnarna i Ancona och Patras.

För att vara säker på att hitta en billig Patras Marches båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Superfast Ferries och Minoan Lines.

Färja Patras Marches i siffror

Länder
Grekland
Italien
Antal överfarter
4 överfarter i veckan
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Patras Marches färjerutter

Letar du efter en Patras till Marches färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Patras och Marches. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Minoan Lines eller Superfast Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Patras eller Ancona använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Patras Marches färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Superfast Ferries eller Minoan Lines. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Patras och Marches!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Patras Marches - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Patras till Marches

Marches: Ankomst med färja från Patras och utforskning av regionen

  1. Ancona
    Regionens huvudstad, Ancona, är ett måste. Den livliga hamnen är den perfekta utgångspunkten för att börja utforska Marche. Historieintresserade kommer att älska stadens romerska och medeltida arkitektur, särskilt katedralen San Ciriaco och den magnifika Augustusbågen. Och missa inte Forte Guasco, med sin panoramautsikt över havet.

  2. Urbino
    Bara en kort bilresa från Ancona ligger Urbino, en stad med tidlös charm. Denna medeltida stad är särskilt känd för sitt hertigpalats, ett mästerverk inom italiensk renässansarkitektur. Strosa genom de pittoreska gatorna och besök den berömde målaren Rafaels födelseplats.

Marches: Bästa tiden att resa?

Våren (mars till maj) är en idealisk tid att besöka Marche. Temperaturerna börjar bli varmare och varierar mellan 15°C och 20°C i mars och når 25°C i maj. Dagarna är milda och soliga, perfekt för att utforska medeltida städer som Urbino eller Ascoli Piceno, eller njuta av skönheten vid den adriatiska kusten.

Sommaren (juni till augusti) är den mest populära säsongen för semester i Marche. Temperaturerna når regelbundet 30°C eller mer, särskilt i kustområdena. Regionen har många magnifika stränder, som Sirolo och Portonovo, där besökare kan sola eller simma i det kristallklara vattnet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None