Paros
Resa direkt till Schoinoussa med färja
Schoinoussa
Se priser

Hur tar man sig från Paros till Schoinoussa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Paros till Schoinoussa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Paros till Schoinoussa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Paros till Schoinoussa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Paros till Schoinoussa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Paros Schoinoussa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Paros till Schoinoussa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Paros till Schoinoussa

Avgångshamn
Paros
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Schoinoussa
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
41 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Sea Jets
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Paros Schoinoussa: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Paros till Schoinoussa kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 1249 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Paros till Schoinoussa är 740 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Paros till Schoinoussa är 2 timmar 27 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 50 minuter att nå Schoinoussa, medan de snabbaste båtarna anländer till Schoinoussa på 2 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Paros kl 11:10. Den sista båten till Schoinoussa avgår från hamnen i Paros kl 22:50.

Genomsnittspris för en Paros till Schoinoussa färjeöverfart
740 kr
Prisintervall för färjor Paros Schoinoussa (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 1249 kr
Genomsnittlig överfartstid Paros Schoinoussa
2 timmar 27 minuter
Avgångstid för första färjan till Schoinoussa
11:10
Tid då sista färjan avgår till Schoinoussa
22:50
Ankomsttid för första färjan till Schoinoussa
00:20
Ankomsttid för sista färjan till Schoinoussa
15:10

Varför ta en färja från Paros till Schoinoussa?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Paros till Schoinoussa vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Schoinoussa. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Paros till Schoinoussa är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Allt i vårt samhälle måste gå snabbt. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Blue Star Ferries eller Sea Jets-färja för de 41 km mellan Paros och Schoinoussa blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Det är inte omöjligt att du kommer att känna att du anlände till Schoinoussa för snabbt, eftersom upplevelsen är så trevlig!
Njut av den friska havsluften
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Paros-Schoinoussa kan du gå ut på Blue Star Ferries eller Sea Jets-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Schoinoussa full av energi.
Du får mycket mer vila än i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Omvänt är en Paros Schoinoussa-båtresa extremt avkopplande. Ombord, beroende på vilket fartyg från Blue Star Ferries eller Sea Jets som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Schoinoussa redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Paros och Schoinoussa?

Om du vill resa mellan Paros och Schoinoussa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Paros Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Paros-Schoinoussa och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Paros-Schoinoussa och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Paros och Schoinoussa. Blue Star Ferries kör 3 överfarter i veckan till Schoinoussa från Paros och restiden är 2 timmar. Mer information om Blue Star Ferries
2 timmar
3 överfarter i veckan
Sea Jets Paros Schoinoussa
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Paros-Schoinoussa och boka en biljett från Sea Jets mellan Paros och Schoinoussa. Mer information om Sea Jets

Var avgår färjorna från i Paros? Var anländer båtarna i Schoinoussa?

Avgångshamn i Paros

Blue Star Ferries eller Sea Jetss färjor till Schoinoussa avgår från följande hamnar i Paros:

Paros
Karta

Ankomsthamn i Schoinoussa

Sea Jets eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Schoinoussa från följande hamnar:

Port of Schoinoussa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Paros till Schoinoussa tar det minst 2 timmar att täcka de 41 km mellan Paros och Schoinoussa.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Paros och Schoinoussa på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och Sea Jets). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Paros och Schoinoussa.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Paros och Schoinoussa: Blue Star Ferries och Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Sea Jets.

Under din överfart mellan Paros och Schoinoussa reser du 41 km.

För att åka med båt från Paros till Schoinoussa kan du hitta priser från 231 kr för det lägsta, till 1249 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 740 kr.

Den första färjan avgår från Paros kl 11:10 till Schoinoussa.

Den sista färjan till Schoinoussa avgår vanligtvis från Paros kl 22:50.

Färja Paros Schoinoussa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Paros till Schoinoussa

Vad kan man besöka och göra i Schoinoussa?

Själva ön är ganska liten, vilket är en fördel eftersom den är lätt att utforska till fots. Schoinoussas främsta turistattraktion är de spektakulära stränderna. Bland de mest populära är Tsigouri, Psili Ammos och Almyros, där du kan koppla av och njuta av den grekiska solen i fullständig lugn och ro. Det lugna, klara vattnet gör Schoinoussa till en idealisk plats för snorkling och dykning.

Utanför stränderna kan du också vandra genom de pittoreska gränderna i byn Chora. Vitkalkade hus, små bysantinska kyrkor och traditionella kaféer skapar en charmig och autentisk atmosfär. Missa inte ett besök i Aghios Georgios kyrka, som erbjuder en fantastisk utsikt över ön.

För den som vill utforska omgivningarna ytterligare kan man ta en båttur till de närliggande öarna Kato Koufonissi och Keros. På dessa öar finns ännu fler avskilda stränder och vacker natur att upptäcka.

När det gäller lokala transporter finns det ingen biluthyrning i Schoinoussa, men du kan enkelt ta dig runt till fots eller med lokala transportmedel. Bussar går ofta till huvudbyn och de viktigaste stränderna. Du kan också hyra cykel för att utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid