Paros
Resa direkt till Kea med färja
Kea
Se priser

Hur tar man sig från Paros till Kea med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Paros till Kea? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Paros till Kea är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Paros till Kea, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Paros till Kea så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Paros Kea som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways eller Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Paros till Kea behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Paros till Kea

Avgångshamn
Paros
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Kea
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
95 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Paros till Kea?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Paros till Kea vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kea. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Paros till Kea är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kea eller någon annanstans. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under överfarten Paros-Kea på Sea Jets eller Hellenic Seaways-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För en omtänksam personal
Under hela resan från Paros till Kea kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Paros till Kea är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.

Vilka bolag trafikerar mellan Paros och Kea?

Om du vill resa mellan Paros och Kea med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways eller Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Paros Kea
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Paros-Kea och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Paros och Kea. Mer information om Hellenic Seaways
Sea Jets Paros Kea
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Paros-Kea och boka en biljett från Sea Jets mellan Paros och Kea. Sea Jets kör 1 överfarter i veckan till Kea från Paros och restiden är 5 timmar 20 minuter. Mer information om Sea Jets
5 timmar 20 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Paros? Var anländer båtarna i Kea?

Avgångshamn i Paros

Hellenic Seaways eller Sea Jetss färjor till Kea avgår från följande hamnar i Paros:

Paros
Karta

Ankomsthamn i Kea

Sea Jets eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Kea från följande hamnar:

Kea Korissia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Paros till Kea tar det minst 5 timmar 20 minuter att täcka de 95 km mellan Paros och Kea.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Paros och Kea på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways och Sea Jets). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Paros och Kea.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Paros och Kea: Hellenic Seaways och Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets.

Under din överfart mellan Paros och Kea reser du 95 km.

Färja Paros Kea - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Paros till Kea

Vad kan man besöka och göra i Kea?

När du anländer till Kea kommer du genast att fascineras av de charmiga traditionella byarna. Hora, öns huvudstad, är en riktig pärla med sina kullerstensgator, vitkalkade hus och färgglada bougainvillea. Njut av en promenad genom de smala gatorna och besök det medeltida slottet för panoramautsikt över ön. I byn Vourkari finns en pittoresk hamn med många barer och restauranger, perfekt för att koppla av och njuta av lokala specialiteter.

Kea har också några magnifika stränder, vissa tillgängliga med bil, andra bara till fots, vilket bidrar till deras vilda och oförstörda karaktär. Bland de mest populära stränderna finns Koundouros, med sitt kristallklara vatten och vackra landskap, och Spathi, en av de längsta stränderna på ön. För dykentusiaster har Kea också ett antal intressanta undervattensplatser.

När det gäller lokala transporter har Kea ett relativt pålitligt bussnät, men det är tillrådligt att hyra en bil för att utforska ön i din egen takt. Bilresor ger också möjlighet att resa till mer avlägsna platser och utforska Keas vackra bergslandskap.

Kea är en idealisk destination för dem som söker en avslappnad, oförstörd atmosfär. Med sina pittoreska byar, vackra stränder och lugna atmosfär är Kea en sann kykladisk skatt. Ta vara på din semester för att koppla av, fördjupa dig i den lokala kulturen och utforska de många skatter som denna grekiska ö har att erbjuda.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid