Resa med båt från Palermo till Toscana

Att resa med färja från Palermo till Toscana är ett utmärkt val! Palermo Toscana-färjor körs av 2 rederier (Grimaldi Lines eller Grandi Navi Veloci) som trafikerar hamnarna i Livorno och Palermo.

För att vara säker på att hitta en billig Palermo Toscana båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Grimaldi Lines och Grandi Navi Veloci.

Färja Palermo Toscana i siffror

Länder
Italien
Antal överfarter
3 överfarter i veckan
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Palermo Toscana färjerutter

Letar du efter en Palermo till Toscana färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Palermo och Toscana. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Grandi Navi Veloci eller Grimaldi Lines erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Palermo eller Livorno använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Palermo Toscana färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Grimaldi Lines eller Grandi Navi Veloci. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Palermo och Toscana!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Palermo Toscana - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Palermo till Toscana

Toscana: Ankomst med färja från Palermo och utforskning av regionen

Florens, huvudstaden i Toscana, är en konstnärlig och kulturell skattkammare. Börja ditt besök vid Duomo, med sin majestätiska kupol av Brunelleschi. Gå sedan till Uffizierna för att beundra renässansens mästerverk. Strosa genom Oltrarno-distriktet för att upptäcka autentiska hantverksbutiker och trattorior.

Pisa är känt för sitt lutande torn, men det finns många andra underverk att upptäcka. Besök Piazza dei Miracoli för att beundra katedralen och baptisteriet. Strosa genom de pittoreska gatorna i stadskärnan och upptäck magnifika kyrkor och palats.

Toscana: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Toscana är i allmänhet våren, från april till juni. Temperaturerna är behagliga, mellan 15 och 25 grader Celsius, och dagarna är soliga. Det här är också den period då naturen står i full blom och erbjuder magnifika landskap för dina promenader på landsbygden. Det är dock viktigt att notera att våren kan vara regnig, så det är en bra idé att packa några vattentäta kläder.

Sommaren, från juli till september, är också en bra tid att besöka Toscana, särskilt om du gillar solsken och höga temperaturer. Temperaturerna kan överstiga 30 grader Celsius, så det är viktigt att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda sig mot solen och värmen. Detta är också högsäsong för turister i Toscana, så du kan förvänta dig många besökare och högre priser på boende och sevärdheter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None