Rekommenderad rutt
Palermo
Resa direkt till Filicudi med färja
Filicudi
Se priser
Alternativa rutter
Palermo
Resa med tåg, samåkning, buss, färja till Milazzo
Milazzo
Resa med färja till Filicudi
Filicudi
Se priser

Hur tar man sig från Palermo till Filicudi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Palermo till Filicudi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Palermo till Filicudi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Palermo till Filicudi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Palermo till Filicudi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Palermo Filicudi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Palermo till Filicudi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Palermo till Filicudi

Avgångshamn
Palermo
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Filicudi
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
117 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Palermo Filicudi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Palermo till Filicudi kan du hitta biljetter från 486 kr för en person om du reser utan bil till 509 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Palermo till Filicudi är 497 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Palermo till Filicudi är 2 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 30 minuter att nå Filicudi, medan de snabbaste båtarna anländer till Filicudi på 2 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Palermo kl 13:30.

Genomsnittspris för en Palermo till Filicudi färjeöverfart
497 kr
Prisintervall för färjor Palermo Filicudi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
486 kr - 509 kr
Genomsnittlig överfartstid Palermo Filicudi
2 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Filicudi
13:30
Ankomsttid för första färjan till Filicudi
16:00

Vilka bolag trafikerar mellan Palermo och Filicudi?

Om du vill resa mellan Palermo och Filicudi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Palermo Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Palermo-Filicudi och boka en biljett från Liberty Lines mellan Palermo och Filicudi. Liberty Lines kör 7 överfarter i veckan till Filicudi från Palermo och restiden är 2 timmar 30 minuter. Mer information om Liberty Lines
2 timmar 30 minuter
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Palermo? Var anländer båtarna i Filicudi?

Avgångshamn i Palermo

Liberty Liness färjor till Filicudi avgår från följande hamnar i Palermo:

Palermo
Karta

Ankomsthamn i Filicudi

Liberty Lines fartyg anländer till Filicudi från följande hamnar:

Filicudi
Karta
Andra alternativa avgångar från Palermo till Filicudi
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Palermo till Filicudi tar det minst 2 timmar 30 minuter att täcka de 117 km mellan Palermo och Filicudi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Palermo och Filicudi på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Palermo och Filicudi.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Palermo och Filicudi: Liberty Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

För att åka med båt från Palermo till Filicudi kan du hitta priser från 486 kr för det lägsta, till 509 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 497 kr.

Den första färjan avgår från Palermo kl 13:30 till Filicudi.

Färja Palermo Filicudi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Palermo till Filicudi

Vad kan man besöka och göra i Filicudi?

En av Filicudis mest anmärkningsvärda sevärdheter är Grotta del Bue Marino, en imponerande havsgrotta som fått sitt namn efter de många munksälar som en gång levde i området. Grottan erbjuder en unik dykupplevelse med sitt klara vatten och spektakulära klippformationer.

Ett annat måste är byn Pecorini a Mare. Denna pittoreska fiskeby är känd för sina färgglada hus och sin autentiska atmosfär. Du kan vandra genom de smala gatorna, koppla av på stenstränderna och prova färska skaldjursrätter på någon av de lokala restaurangerna.

För att utforska Filicudis omgivningar kan du hyra en båt och njuta av öns vackra natur från havet. Du kan segla längs kusten, upptäcka avskilda vikar och njuta av solen och havsbrisen.

Om du föredrar att stanna på land kan du också utnyttja de vandringsleder som går kors och tvärs över ön. En av de mest populära lederna är den som leder till toppen av Monte Fossa delle Felci, Filicudis högsta punkt. Denna vandring erbjuder en spektakulär panoramautsikt över ön och dess omgivningar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid