Ons
Resa direkt till Portonovo med färja
Portonovo
Se priser

Hur tar man sig från Ons till Portonovo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ons till Portonovo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ons till Portonovo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ons till Portonovo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ons till Portonovo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Mar de Ons eller Naviera Nabia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ons Portonovo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ons till Portonovo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ons till Portonovo

Avgångshamn
Ons
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Portonovo
Spanien
Galicien
Avstånd
9 km
Färjerederier
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frekvens av överfarter
5 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Ons till Portonovo?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Ons till Portonovo vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Portonovo. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Ons till Portonovo är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeresan Ons Portonovo är precis tvärtom. Färjor som drivs av Mar de Ons eller Naviera Nabia är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Utan tvekan kommer du att anlända till Portonovo helt avslappnad.
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Med andra transportsätt är vi ofta begränsade till ett bagage, och varje ytterligare bagage debiteras. När du går ombord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-färja i Ons får du dock ta med dig så mycket bagage som du vill, så länge det finns i ditt fordon. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Portonovo. Det är dock värt att fråga personalen på Mar de Ons eller Naviera Nabia om fartyget har ett bagageförråd där du kan lämna dina väskor tills du når Portonovo.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Ons till Portonovo, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Ons och Portonovo?

Om du vill resa mellan Ons och Portonovo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Mar de Ons eller Naviera Nabia som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Mar de Ons Ons Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons är ett färjerederi med säte i Spanien som erbjuder överfarter mellan de galiciska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ons-Portonovo och boka en biljett från Mar de Ons mellan Ons och Portonovo. Mar de Ons kör 4 överfarter i veckan till Portonovo från Ons och restiden är 30 minuter. Mer information om Mar de Ons
30 minuter
4 överfarter i veckan
Naviera Nabia Ons Portonovo
Naviera Nabia
Naviera Nabia bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ons och Portonovo. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ons-Portonovo och boka en biljett från Naviera Nabia mellan Ons och Portonovo. Naviera Nabia kör 4 överfarter per dag till Portonovo från Ons och restiden är 20 minuter. Mer information om Naviera Nabia
20 minuter
4 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Ons? Var anländer båtarna i Portonovo?

Avgångshamn i Ons

Mar de Ons eller Naviera Nabias färjor till Portonovo avgår från följande hamnar i Ons:

Ons Island
Karta

Ankomsthamn i Portonovo

Naviera Nabia eller Mar de Ons fartyg anländer till Portonovo från följande hamnar:

Portonovo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Ons till Portonovo tar det minst 20 minuter att täcka de 9 km mellan Ons och Portonovo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Ons och Portonovo på vintern) och färjerederiet (Mar de Ons och Naviera Nabia). Det finns för närvarande 5 överfarter per dag mellan Ons och Portonovo.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Ons och Portonovo: Mar de Ons och Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din överfart mellan Ons och Portonovo reser du 9 km.

Färja Ons Portonovo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ons till Portonovo

Vad kan man besöka och göra i Portonovo?

En av höjdpunkterna i Portonovo är dess magnifika stränder. Det kristallklara vattnet vid Canelas-stranden och Caneliñas-stranden är perfekt för simning och solbad. Besökare kan också njuta av en mängd olika vattensporter, som vindsurfing och dykning.

Området runt Portonovo erbjuder också gott om möjligheter att utforska. Bara några kilometer bort kan du besöka den historiska staden Pontevedra. Strosa genom de smala gatorna i den gamla stadsdelen och upptäck den medeltida arkitekturen, de livliga torgen och de gamla kyrkorna. Passa på att besöka basilikan Santa María la Mayor, ett fantastiskt exempel på gotisk arkitektur.

För naturälskare är en resa till naturreservatet Cíes Islands ett måste. Dessa öar är ett riktigt oförstört paradis med vita sandstränder, turkost vatten och ett överflöd av flora och fauna. Här kan man vandra, campa eller bara koppla av på stranden.

Portonovo är väl försett med lokala transportmedel. Det finns ett bussnätverk som förbinder den närliggande staden Sanxenxo och andra populära platser i området. Du kan också hyra en bil för att utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid