Ons
Resa direkt till Bueu med färja
Bueu
Se priser

Hur tar man sig från Ons till Bueu med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ons till Bueu? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ons till Bueu är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ons till Bueu, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ons till Bueu så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Mar de Ons eller Naviera Nabia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ons Bueu som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ons till Bueu behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ons till Bueu

Avgångshamn
Ons
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Bueu
Spanien
Galicien
Avstånd
13 km
Färjerederier
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frekvens av överfarter
6 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Ons till Bueu?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Ons till Bueu vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Bueu. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Ons till Bueu är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Det är välkänt att vi lever i ett samhälle där allt måste gå fort, snabbare och snabbare. Ombord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-färja får du en smidig start från Ons och seglar i mindre än 40 km/h till Bueu. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Det är inte omöjligt att du kommer att känna att du anlände till Bueu för snabbt, eftersom upplevelsen är så trevlig!
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Som en allmän regel är en resa från Ons till Bueu mycket snabbare med flyg. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under färjeturen Ons Bueu med Naviera Nabia eller Mar de Ons finns det otaliga möjligheter att njuta av restauranger och barer, eller att promenera och sola på ett strandpromenaddäck... En helt annan upplevelse än att flyga!
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeresan Ons Bueu är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från Mar de Ons eller Naviera Nabia som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Bueu redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Ons och Bueu?

Om du vill resa mellan Ons och Bueu med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Mar de Ons eller Naviera Nabia som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Mar de Ons Ons Bueu
Mar de Ons
Mar de Ons är ett färjerederi med säte i Spanien som erbjuder överfarter mellan de galiciska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ons-Bueu och boka en biljett från Mar de Ons mellan Ons och Bueu. Mar de Ons kör 6 överfarter i veckan till Bueu från Ons och restiden är 55 minuter. Mer information om Mar de Ons
55 minuter
6 överfarter i veckan
Naviera Nabia Ons Bueu
Naviera Nabia
Naviera Nabia bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ons och Bueu. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ons-Bueu och boka en biljett från Naviera Nabia mellan Ons och Bueu. Naviera Nabia kör 5 överfarter per dag till Bueu från Ons och restiden är 50 minuter. Mer information om Naviera Nabia
50 minuter
5 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Ons? Var anländer båtarna i Bueu?

Avgångshamn i Ons

Mar de Ons eller Naviera Nabias färjor till Bueu avgår från följande hamnar i Ons:

Ons Island
Karta

Ankomsthamn i Bueu

Naviera Nabia eller Mar de Ons fartyg anländer till Bueu från följande hamnar:

Bueu
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Ons till Bueu tar det minst 50 minuter att täcka de 13 km mellan Ons och Bueu.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Ons och Bueu på vintern) och färjerederiet (Mar de Ons och Naviera Nabia). Det finns för närvarande 6 överfarter per dag mellan Ons och Bueu.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Ons och Bueu: Mar de Ons och Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din överfart mellan Ons och Bueu reser du 13 km.

Färja Ons Bueu - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ons till Bueu

Vad kan man besöka och göra i Bueu?

En av Bueus största attraktioner är utan tvekan den livliga fiskehamnen, där man kan se de lokala fiskarna i arbete och köpa färsk fisk direkt från dem. Fisk och skaldjur är en gastronomisk specialitet i regionen, och du kan njuta av välsmakande rätter på stadens många restauranger.

För naturälskare erbjuder Bueu många underbara vandringar längs kusten och i de omgivande bergen. Missa inte strandpromenaden Punta Faxilda, som erbjuder en fantastisk utsikt över havet och stranden Portomaior. En annan vacker promenad är den som leder till fyren Cabo Udra, som erbjuder en fantastisk utsikt över havet.

Strandälskare kommer att älska Bueus vackra stränder, som Loureiro-stranden, en fin vit sandstrand som är perfekt för att koppla av och njuta av solen. Portomaior-stranden är också mycket populär, med sitt lugna, grunda vatten som är perfekt för familjebad.

Om du vill utforska området runt Bueu är det bäst att hyra en bil, eftersom du då enkelt kan besöka grannstäderna och upptäcka andra förtrollande platser i regionen, som Cíes-öarna, en skyddad skärgård och naturreservat med några av de vackraste stränderna i Spanien.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid