Rekommenderad rutt
Nisyros
Resa direkt till Kastelorizo med färja
Kastelorizo
Se priser
Alternativa rutter
Nisyros
Resa med färja till Rhodos
Rhodos
Resa med flyg, färja till Kastelorizo
Kastelorizo
Se priser

Hur tar man sig från Nisyros till Kastelorizo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Nisyros till Kastelorizo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Nisyros till Kastelorizo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Nisyros till Kastelorizo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Nisyros till Kastelorizo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Nisyros Kastelorizo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Nisyros till Kastelorizo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Nisyros till Kastelorizo

Avgångshamn
Nisyros
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Kastelorizo
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
222 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
7 timmar 40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Nisyros Kastelorizo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Nisyros till Kastelorizo kan du hitta biljetter från 278 kr för en person om du reser utan bil till 3909 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Nisyros till Kastelorizo är 2093 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Nisyros till Kastelorizo är 8 timmar 18 minuter. De långsammaste färjorna tar 10 timmar 35 minuter att nå Kastelorizo, medan de snabbaste båtarna anländer till Kastelorizo på 7 timmar 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Nisyros kl 02:25. Den sista båten till Kastelorizo avgår från hamnen i Nisyros kl 08:20.

Genomsnittspris för en Nisyros till Kastelorizo färjeöverfart
2093 kr
Prisintervall för färjor Nisyros Kastelorizo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
278 kr - 3909 kr
Genomsnittlig överfartstid Nisyros Kastelorizo
8 timmar 18 minuter
Avgångstid för första färjan till Kastelorizo
02:25
Tid då sista färjan avgår till Kastelorizo
08:20
Ankomsttid för första färjan till Kastelorizo
10:10
Ankomsttid för sista färjan till Kastelorizo
18:55

Vilka bolag trafikerar mellan Nisyros och Kastelorizo?

Om du vill resa mellan Nisyros och Kastelorizo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Nisyros Kastelorizo
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Nisyros-Kastelorizo och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Nisyros-Kastelorizo och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Nisyros och Kastelorizo. Blue Star Ferries kör 2 överfarter i veckan till Kastelorizo från Nisyros och restiden är 7 timmar 40 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
7 timmar 40 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Nisyros? Var anländer båtarna i Kastelorizo?

Avgångshamn i Nisyros

Blue Star Ferriess färjor till Kastelorizo avgår från följande hamnar i Nisyros:

Nisyros
Karta
Nisyros
Karta

Ankomsthamn i Kastelorizo

Blue Star Ferries fartyg anländer till Kastelorizo från följande hamnar:

Kastelorizo
Karta
Andra alternativa avgångar från Nisyros till Kastelorizo
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Nisyros till Kastelorizo tar det minst 7 timmar 40 minuter att täcka de 222 km mellan Nisyros och Kastelorizo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Nisyros och Kastelorizo på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Nisyros och Kastelorizo.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Nisyros och Kastelorizo: Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

För att åka med båt från Nisyros till Kastelorizo kan du hitta priser från 278 kr för det lägsta, till 3909 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2093 kr.

Den första färjan avgår från Nisyros kl 02:25 till Kastelorizo.

Den sista färjan till Kastelorizo avgår vanligtvis från Nisyros kl 08:20.

Färja Nisyros Kastelorizo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Nisyros till Kastelorizo

Vad kan man besöka och göra i Kastelorizo?

Kastelorizos främsta attraktion är utan tvekan den färgglada hamnen, som ger staden en autentisk och charmig aura. De flesta byggnaderna är målade i ljusa färger, vilket ger en levande kontrast till Medelhavets kristallklara vatten. Du kommer att njuta av att vandra genom de smala gatorna och upptäcka stadens dolda skatter, som gamla stenhus, små kyrkor och traditionella tavernor.

En av Kastelorizos mest populära sevärdheter är Blå grottan, som ligger bara några kilometer utanför staden. Denna bländande grotta har fått sitt namn på grund av den häpnadsväckande färgen på vattnet inuti, vilket skapar en magisk och surrealistisk atmosfär. Du kan ta dig till grottan med båt från hamnen i Kastelorizo och ta en guidad tur för att beundra detta naturliga underverk.

En annan stor sevärdhet är Johanniterriddarnas slott, som dominerar staden från en kulle. Ta en promenad genom slottsruinerna och du kommer att kunna njuta av en fantastisk utsikt över havet och de omgivande öarna.

Kastelorizo är en liten ö och det är lätt att utforska staden till fots. Men om du vill ta dig längre bort kan du hyra en cykel, skoter eller till och med en båt för att ta dig runt på ett enklare sätt. Det finns också taxibilar som kan ta dig till några av sevärdheterna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid