Rekommenderad rutt
Naxos
Resa direkt till Tilos med färja
Tilos
Se priser
Alternativa rutter
Naxos
Resa med färja till Nisyros
Nisyros
Resa med färja till Tilos
Tilos
Se priser
Naxos
Resa med färja till Paros
Paros
Resa med färja till Tilos
Tilos
Se priser

Hur tar man sig från Naxos till Tilos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Naxos till Tilos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Naxos till Tilos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Naxos till Tilos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Naxos till Tilos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, ANEK Lines, Minoan Lines, Sea Jets eller Golden Star Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Naxos Tilos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Naxos till Tilos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Naxos till Tilos

Avgångshamn
Naxos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Tilos
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
194 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, ANEK Lines, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Naxos och Tilos?

Om du vill resa mellan Naxos och Tilos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Naxos Tilos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Naxos-Tilos och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Naxos-Tilos och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Naxos och Tilos. Mer information om Blue Star Ferries

Var avgår färjorna från i Naxos? Var anländer båtarna i Tilos?

Avgångshamn i Naxos

Blue Star Ferriess färjor till Tilos avgår från följande hamnar i Naxos:

Naxos
Karta

Ankomsthamn i Tilos

Blue Star Ferries fartyg anländer till Tilos från följande hamnar:

Tilos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Naxos och Tilos: Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, ANEK Lines, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways.

Färja Naxos Tilos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Naxos till Tilos

Vad kan man besöka och göra i Tilos?

Den största attraktionen på Tilos är utan tvekan dess exceptionella landskap. Ön är täckt av frodiga gröna kullar, bördiga dalar och avskilda stränder, vilket ger en slående kontrast till det azurblå havet som omger den. För vandringsentusiaster är Tilos ett paradis med många markerade leder att utforska, inklusive Tilos naturreservat. I reservatet finns en mängd olika sällsynta flyttfåglar och vilda djur som vildgetter och ödlor.

När det gäller sevärdheter får du inte missa byn Megalo Chorio. Denna charmiga traditionella by ligger på en kulle och har en fantastisk utsikt över ön. Strosa genom de smala gatorna, upptäck stenhusen och besök den bysantinska kyrkan Archangel Michael från 1500-talet.

För den som vill koppla av på stranden finns det flera alternativ på Tilos. Livadia Beach är den mest kända med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Här finns också tavernor och kaféer där man kan njuta av en uppfriskande drink. Eristos strand är en annan vacker strand, lugnare och mindre välbesökt.

När det gäller lokaltrafiken har Tilos ett litet bussnät som går runt ön och förbinder de viktigaste byarna. Men för att utforska ön på djupet och nå de mest avlägsna områdena är det lämpligt att hyra en skoter eller bil. Cyklister kommer också att hitta bra cykelvägar runt ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid