Naxos
Resa direkt till Syros med färja
Syros
Se priser

Hur tar man sig från Naxos till Syros med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Naxos till Syros? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Naxos till Syros är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Naxos till Syros, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Naxos till Syros så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Naxos Syros som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Naxos till Syros behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Naxos till Syros

Avgångshamn
Naxos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
56 km
Färjerederier
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Naxos Syros: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Naxos till Syros kan du hitta biljetter från 104 kr för en person om du reser utan bil till 1920 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Naxos till Syros är 1064 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Naxos till Syros är 1 timmar 32 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 55 minuter att nå Syros, medan de snabbaste båtarna anländer till Syros på 1 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Naxos kl 12:25. Den sista båten till Syros avgår från hamnen i Naxos kl 13:40.

Genomsnittspris för en Naxos till Syros färjeöverfart
1064 kr
Prisintervall för färjor Naxos Syros (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
104 kr - 1920 kr
Genomsnittlig överfartstid Naxos Syros
1 timmar 32 minuter
Avgångstid för första färjan till Syros
12:25
Tid då sista färjan avgår till Syros
13:40
Ankomsttid för första färjan till Syros
14:40
Ankomsttid för sista färjan till Syros
16:15

Varför ta en färja från Naxos till Syros?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Naxos till Syros vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Syros. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Naxos till Syros är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Hälsofördelarna med havsluft är många. Under överfarten Naxos-Syros kan du gå ut på Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Syros full av energi.
För en omtänksam personal
Personalen från Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries står till ditt förfogande från det att fartyget lämnar Naxos till det att det lämnar Syros. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Naxos Syros är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Utan tvekan kommer du att anlända till Syros helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Naxos och Syros?

Om du vill resa mellan Naxos och Syros med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Minoan Lines Naxos Syros
Minoan Lines
Minoan Lines är ett grekiskt rederi som bildades 1972 och erbjuder passagerartransporter i Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Naxos-Syros och boka en biljett från Minoan Lines mellan Naxos och Syros. Mer information om Minoan Lines
Sea Jets Naxos Syros
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Naxos-Syros och boka en biljett från Sea Jets mellan Naxos och Syros. Sea Jets kör 10 överfarter i veckan till Syros från Naxos och restiden är 1 timmar 20 minuter. Mer information om Sea Jets
1 timmar 20 minuter
10 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Naxos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Naxos-Syros och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Naxos och Syros. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Syros från Naxos och restiden är 2 timmar 55 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
2 timmar 55 minuter
1 överfarter i veckan
ANEK Lines Naxos Syros
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Naxos-Syros och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Naxos-Syros och boka en biljett från ANEK Lines mellan Naxos och Syros. Mer information om ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries Naxos Syros
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries grundades 2003 och är baserat i Grekland. Företaget erbjuder snabba överfarter mellan de grekiska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Naxos-Syros och boka en biljett från Cyclades Fast Ferries mellan Naxos och Syros. Mer information om Cyclades Fast Ferries

Var avgår färjorna från i Naxos? Var anländer båtarna i Syros?

Avgångshamn i Naxos

Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferriess färjor till Syros avgår från följande hamnar i Naxos:

Naxos
Karta

Ankomsthamn i Syros

Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Minoan Lines fartyg anländer till Syros från följande hamnar:

Port of Siros Ermoupoli
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Naxos till Syros tar det minst 1 timmar 20 minuter att täcka de 56 km mellan Naxos och Syros.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Naxos och Syros på vintern) och färjerederiet (Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines och Cyclades Fast Ferries). Det finns för närvarande 2 överfarter per dag mellan Naxos och Syros.

Det finns 5 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Naxos och Syros: Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines och Cyclades Fast Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Innan du bokar, jämför priserna på ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Naxos Syros kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Naxos och Syros reser du 56 km.

För att åka med båt från Naxos till Syros kan du hitta priser från 104 kr för det lägsta, till 1920 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1064 kr.

Den första färjan avgår från Naxos kl 12:25 till Syros.

Den sista färjan till Syros avgår vanligtvis från Naxos kl 13:40.

Hur är färjeöverfarten från Naxos till Syros?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Naxos och Syros kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Naxos till avstigning i Syros, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries och Sea Jets sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Naxos och Syros.

Redo för ombordstigning i Naxos

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Naxos Syros börjar:

  • Presentationstid i Naxoss hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Naxos inom den tidsgräns som Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries har fastställt. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning på överfarten Naxos - Syros / Vid färjeterminalen i Naxos letar du efter Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Syros / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Naxos som uppmanar dig att gå ombord. Om du reser med bil kommer Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Minoan Lines-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på fartyget mellan Naxos och Syros

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries-fartyget som de vill. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Färjan närmar sig Syros, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Syros:

  • Syros Harbour är i sikte / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Syross hamn.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Syros Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Syros / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Det går ännu snabbare som fotgängare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Syros. Äntligen har din semester i Syros börjat på allvar!
Färja Naxos Syros - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Naxos till Syros

Vad kan man besöka och göra i Syros?

Öns huvudstad, Ermoupoli, är en riktig arkitektonisk pärla. Dess kullerstensgator, neoklassiska byggnader och kosmopolitiska atmosfär lockar besökare från hela världen. Missa inte ett besök på Apollo Theatre, en magnifik 1800-talsbyggnad som fortfarande är värd för shower och konserter idag. Du kan också utforska det pittoreska distriktet Vaporia, med sina färgglada hus med utsikt över Egeiska havet.

För konstälskare bör man besöka Syros Museum of Modern Art. Här finns en samling verk av lokala och internationella konstnärer som ger en fascinerande inblick i öns moderna konstscen.

Utanför staden kan du upptäcka magnifika stränder och naturlandskap. Galissas-stranden är en av de mest populära med sin fina sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en lugnare atmosfär ska du bege dig till den avskilda stranden Delphini, som endast kan nås med båt.

För att utforska ön och dess omgivningar har du ett antal transportalternativ. Lokalbussar är ett bekvämt sätt att ta sig från plats till plats. Bussnätet är väl utbyggt och trafikerar alla de viktigaste turistmålen. Du kan också hyra en bil eller skoter för större flexibilitet och oberoende. Syros har också en hamn med bra förbindelser, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska de andra Kykladiska öarna med färja.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid