Resa med båt från Nador till andalusien

Att resa med färja från Nador till andalusien är ett utmärkt val! Nador andalusien-färjor körs av 4 rederier (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller Grandi Navi Veloci) som trafikerar hamnarna i Motril, Almería och Nador.

För att vara säker på att hitta en billig Nador andalusien båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas och Grandi Navi Veloci.

Den snabbaste överfarten tar 5 timmar 30 minuter (Nador - Almería) för ett avstånd på 189 km och den längsta 6 timmar (Nador - Almería) för ett avstånd på 189 km.

Färja Nador andalusien i siffror

Länder
Marocko
Spanien
Antal överfarter
5 överfarter per dag
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
4
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Mest populära Nador andalusien färjeöverfarter

Sök på Vivanoda efter de billigaste, längsta och mest frekventa färjorna Nador andalusien. Jämför erbjudanden från Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas och Grandi Navi Veloci och boka din Nador andalusien färjebiljett.

Alla Nador andalusien färjerutter

Letar du efter en Nador till andalusien färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Nador och andalusien. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Grandi Navi Veloci, Naviera Armas, Baleària eller Acciona Trasmediterránea erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Nador, Almería eller Motril använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Nador andalusien färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller Grandi Navi Veloci. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Nador och andalusien!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Nador andalusien - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Nador till andalusien

andalusien: Ankomst med färja från Nador och utforskning av regionen

Börja din resa från hamnen i Málaga, en livlig och solig stad. Missa inte ett besök i Alcazaba, en morisk fästning med fantastisk utsikt över staden. Promenera längs den livliga strandpromenaden och smaka på de berömda "espetos de sardinas", läckra grillade sardinkebab. Du kan också besöka Picasso- och Thyssen-museerna för en konstnärlig upplevelse.

Därefter åker du till den charmiga staden Cadiz, bara några kilometer från hamnen i Tarifa. Utforska de pittoreska gatorna i det gamla kvarteret och insup den unika atmosfären i denna kuststad. Missa inte den majestätiska katedralen och det imponerande slottet i San Sebastián. Du kan också njuta av de magnifika sandstränderna och det kristallklara vattnet. Cádiz är också känt för sin livliga karneval, en färgsprakande och festlig upplevelse!

andalusien: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Andalusien är våren, från april till juni, och hösten, från september till november. Under dessa perioder är klimatet i allmänhet behagligt, med milda temperaturer och soligt väder. Medeltemperaturen ligger mellan 20°C och 25°C, perfekt för att utforska de historiska städerna Sevilla, Granada och Cordoba. Dessutom är landskapet ofta frodigt med grönska och blommor, vilket ger en pittoresk bakgrund för dina promenader.

Å andra sidan kan sommaren vara mycket varm i Andalusien, med temperaturer som kan nå 40°C. Det är därför som vissa resenärer föredrar att undvika denna period, särskilt om man inte är van vid den intensiva värmen. Men om du vill njuta av de soliga stränderna i Marbella eller Costa del Sol är sommaren den bästa tiden att göra det.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None