Rekommenderad rutt
Mytilene
Resa direkt till Mesta (Chios) med färja
Mesta (Chios)
Se priser
Alternativa rutter
Mytilene
Resa med flyg, färja till Aten
Aten
Resa med färja till Mesta (Chios)
Mesta (Chios)
Se priser
Mytilene
Resa med färja till Lemnos
Lemnos
Resa med färja till Mesta (Chios)
Mesta (Chios)
Se priser

Hur tar man sig från Mytilene till Mesta (Chios) med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Mytilene till Mesta (Chios)? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Mytilene till Mesta (Chios) är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Mytilene till Mesta (Chios), så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Mytilene till Mesta (Chios) så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Blue Star Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Mytilene Mesta (Chios) som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Mytilene till Mesta (Chios) behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Mytilene till Mesta (Chios)

Avgångshamn
Mytilene
Grekland
Norra Egeiska öarna
Ankomsthamn
Mesta (Chios)
Grekland
Avstånd
106 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Mytilene Mesta (Chios): Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Mytilene till Mesta (Chios) kan du hitta biljetter från 220 kr för en person om du reser utan bil till 798 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Mytilene till Mesta (Chios) är 439 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Mytilene till Mesta (Chios) är 4 timmar 2 minuter. De långsammaste färjorna tar 4 timmar 20 minuter att nå Mesta (Chios), medan de snabbaste båtarna anländer till Mesta (Chios) på 3 timmar 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Mytilene kl 18:00. Den sista båten till Mesta (Chios) avgår från hamnen i Mytilene kl 19:00.

Genomsnittspris för en Mytilene till Mesta (Chios) färjeöverfart
439 kr
Prisintervall för färjor Mytilene Mesta (Chios) (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
220 kr - 798 kr
Genomsnittlig överfartstid Mytilene Mesta (Chios)
4 timmar 2 minuter
Avgångstid för första färjan till Mesta (Chios)
18:00
Tid då sista färjan avgår till Mesta (Chios)
19:00
Ankomsttid för första färjan till Mesta (Chios)
22:20
Ankomsttid för sista färjan till Mesta (Chios)
22:55

Vilka bolag trafikerar mellan Mytilene och Mesta (Chios)?

Om du vill resa mellan Mytilene och Mesta (Chios) med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Mytilene Mesta (Chios)
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mytilene-Mesta (Chios) och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Mytilene och Mesta (Chios). Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Mytilene? Var anländer båtarna i Mesta (Chios)?

Avgångshamn i Mytilene

Hellenic Seawayss färjor till Mesta (Chios) avgår från följande hamnar i Mytilene:

Mytilene
Karta

Ankomsthamn i Mesta (Chios)

Hellenic Seaways fartyg anländer till Mesta (Chios) från följande hamnar:

Mesta (Chios)
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Mytilene och Mesta (Chios): Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries.

För att åka med båt från Mytilene till Mesta (Chios) kan du hitta priser från 220 kr för det lägsta, till 798 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 439 kr.

Den första färjan avgår från Mytilene kl 18:00 till Mesta (Chios).

Den sista färjan till Mesta (Chios) avgår vanligtvis från Mytilene kl 19:00.

Färja Mytilene Mesta (Chios) - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Mytilene till Mesta (Chios)

Vad kan man besöka och göra i Mesta (Chios)?

Mesta är en medeltida stad som har behållit sin charm från förr. Ta en promenad genom de smala kullerstensgatorna och du kommer att förflyttas tillbaka i tiden. Stenhusen, de imponerande portarna och valven från 1300-talet kommer att få dig att känna dig som om du befinner dig i en annan värld.

En av Mestas huvudattraktioner är det medeltida slottet, som erbjuder en hisnande utsikt över staden och dess omgivningar. Du kan också besöka den bysantinska kyrkan Taxiarchis, känd för sina fresker från 1200-talet.

Om du vill utforska omgivningarna kring Mesta finns det gott om alternativ. I närheten hittar du vackra stränder med kristallklart vatten, till exempel Lithi Beach och Mavra Volia Beach. Dessa stränder är perfekta för att koppla av och njuta av det grekiska solskenet.

För att ta dig runt i regionen rekommenderar vi att du hyr en bil. Då kan du utforska omgivningarna fritt och upptäcka andra traditionella byar, som Pyrgi och Armolia, kända för sina lokala hantverk, särskilt keramik.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid