Mytilene
Resa direkt till Ayvalik med färja
Ayvalik
Se priser

Hur tar man sig från Mytilene till Ayvalik med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Mytilene till Ayvalik? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Mytilene till Ayvalik är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Mytilene till Ayvalik, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Mytilene till Ayvalik så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Turyol. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Mytilene Ayvalik som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Turyol-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Mytilene till Ayvalik behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Mytilene till Ayvalik

Avgångshamn
Mytilene
Grekland
Norra Egeiska öarna
Ankomsthamn
Ayvalik
Turkiet
Avstånd
26 km
Färjerederier
Turyol
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Mytilene Ayvalik: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Mytilene till Ayvalik kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 1075 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Mytilene till Ayvalik är 636 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Mytilene till Ayvalik är 1 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 30 minuter att nå Ayvalik, medan de snabbaste båtarna anländer till Ayvalik på 1 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Mytilene kl 18:00.

Genomsnittspris för en Mytilene till Ayvalik färjeöverfart
636 kr
Prisintervall för färjor Mytilene Ayvalik (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 1075 kr
Genomsnittlig överfartstid Mytilene Ayvalik
1 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Ayvalik
18:00
Ankomsttid för första färjan till Ayvalik
19:30

Vilka bolag trafikerar mellan Mytilene och Ayvalik?

Om du vill resa mellan Mytilene och Ayvalik med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Turyol som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Turyol Mytilene Ayvalik
Turyol
Turyol bedriver färjetrafik till Turkiet och Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Mytilene och Ayvalik. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mytilene-Ayvalik och boka en biljett från Turyol mellan Mytilene och Ayvalik. Turyol kör 2 överfarter per dag till Ayvalik från Mytilene och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Turyol
1 timmar 30 minuter
2 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Mytilene? Var anländer båtarna i Ayvalik?

Avgångshamn i Mytilene

Turyols färjor till Ayvalik avgår från följande hamnar i Mytilene:

Mytilene
Karta

Ankomsthamn i Ayvalik

Turyol fartyg anländer till Ayvalik från följande hamnar:

Ayvalik
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Mytilene Ayvalik - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Mytilene till Ayvalik

Vad kan man besöka och göra i Ayvalik?

En av Ayvalıks främsta attraktioner är den pittoreska stadskärnan. Med sina kullerstensgator, vita stenhus och livliga kaféer kommer du att känna att du har gått tillbaka i tiden när du promenerar genom gatorna i Ayvalık. Passa på att besöka den lokala marknaden för att fylla på med färska råvaror och upptäck den lokala gastronomin.

Ayvalık är också känt för sina vackra öar. Cunda skärgård, som består av 22 små öar, är ett paradis för naturälskare och hisnande landskap. Du kan enkelt nå dessa öar med färja från Ayvalıks hamn och njuta av en avkopplande dag på sandstränderna och i det kristallklara vattnet.

Ayvalık-regionen är också en idealisk plats för vattensportentusiaster. Oavsett om du vill åka jetski, segla, kitesurfa eller dyka finns det gott om möjligheter att njuta av Egeiska havet.

Om du är historieintresserad bör du besöka St Nicholas kyrka, en före detta ortodox gudstjänstlokal som nu är museum. Här kan du upptäcka gamla fresker och lära dig mer om regionens historia.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid